AnnaMaria
Moderator
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer;and I need the hammer,to kill a god!
|
 |
« : Mart 08, 2008, 09:24:13 ÖS » |
|
Eminimki sadece tr oynamıyorsunuzdur...TR dışında en sevdiğiniz oyun hangisi?? Benimkiler şöyle: -Broken Sword-The Angel Of Death -Call Of Duty 2 -The Punisher -Splinter Cell -Pandora Tomorrow Aklıma geldikçe yazacağım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Egeee
|
 |
« Yanıtla #1 : Mart 09, 2008, 11:45:15 ÖÖ » |
|
Eğer oyun ise GTA serisi.Ama oyunlar ise çok sayıda bulunmakta.Ancak en sevdiklerim Tomb Raider ve GTAdır,ondan sonra da Hitman gelir 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmİRhaN
Tecrübeli Üye
TR Hastası

Why Should I Care
|
 |
« Yanıtla #3 : Mart 10, 2008, 02:24:09 ÖS » |
|
Benimkiler şöyle : Resident evil Alone in the dark Tekken (serisi) Parasite eve 2 bu kadar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lara_sibel
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 10, 2008, 03:20:29 ÖS » |
|
benimkilerde şöyle: Call Of Duty 2 bloodrayne 2 serious sam 2 şimdilik aklıma bu kadar geliyor 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I AM LEGEND
Yeni Üye
AnGeL oF dArKnEsS
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 21, 2008, 08:47:22 ÖS » |
|
evet yha resident evil özellikle 3nemesis harikaydı ben onu bitirdim kendimi övmek gibi olmasın
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AnnaMaria
Moderator
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer;and I need the hammer,to kill a god!
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 21, 2008, 08:48:03 ÖS » |
|
Benimkiler şöyle : Resident evil Alone in the dark Tekken (serisi) Parasite eve 2 bu kadar
Alone in the Dark'ın yenisi çıktı mı?Benim bildiğim ataride vardı.Youtube'da izlemiştim.Yenisinin sadece tanıtım filmi var.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
I AM LEGEND
Yeni Üye
AnGeL oF dArKnEsS
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 21, 2008, 08:52:19 ÖS » |
|
parasite eve 2 de harikadır süper hatta
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmİRhaN
Tecrübeli Üye
TR Hastası

Why Should I Care
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 22, 2008, 06:58:19 ÖS » |
|
Alone in the Dark'ın yenisi çıktı mı?Benim bildiğim ataride vardı.Youtube'da izlemiştim.Yenisinin sadece tanıtım filmi var. ben sadece alone in the dark 1 vardı onu oynadım ama yenisi çıkacaktı bilmiyorum grafik bakımından muhteşem bir oyun olacağını yorumlar da okumuştum
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystique
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 22, 2008, 10:44:55 ÖS » |
|
ewet benimkilerde şöyle tekken serisi özellikler tekken 5 daha pc ye çıkmadı ama 3 çıktı pc ye parasite eve 2 tomb raider ice tower call of duty 2 need for speed carbon aklıma geldikçe yazıcağım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystique
|
 |
« Yanıtla #10 : Mart 23, 2008, 12:15:05 ÖS » |
|
söyleyeyim..the sims 2,the sims hause party ve the sims unleashed
evet sims serieleride çok güzel eklemeyi unutmuşum ama bende çok severim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmİRhaN
Tecrübeli Üye
TR Hastası

Why Should I Care
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 23, 2008, 05:23:19 ÖS » |
|
ewet benimkilerde şöyle tekken serisi özellikler tekken 5 daha pc ye çıkmadı ama 3 çıktı pc ye parasite eve 2 tomb raider ice tower call of duty 2 need for speed carbon aklıma geldikçe yazıcağım gerçekten parasite eve2 yi oynadın dimi bitirdinmi bariiii  ben bitiremedim yazık bana ama o kaocaman bebekten sonrasında cephanem biityorduu çok kötüü zavallı aya cığımm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdventureR
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 29, 2008, 11:57:00 ÖÖ » |
|
Aslında çok sevdiğim bazı oyunların adlarını bile unuttum(çünkü çok oyun var napiyim  ) Sevdiğim başlıca oyunlar: - NBA serisi - Sims2 serisi - Strateji oyunlarının tümü ( Age of empires, empire earth ve total war başta olmak üzere) - Need For Speed serisi - Far Cry - Prince of Persia serisi - Harry Potter serisi - Call of Duty - Battlefield - Joint Operaiton ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
marchen
Çalışkan Üye

|
 |
« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2008, 10:04:20 ÖS » |
|
Ben Uncharted Drace's FortuneResiden Evil 4ClinMacrae Rallyoynarım ama size oyun önerirsen Tomb Raider dışında Uncharted Drace's Fortune olabilir
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|