Tomb Raider Forum
Duyurular: Toolbarımızı bu linkten indirebilirsiniz
http://tombraiderclub.ourtoolbar.com/

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ağustos 28, 2008, 12:37:19 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: En sevdiğiniz kitap??  (Okunma Sayısı 833 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
süperwoman

Yeni Üye
*

« Yanıtla #15 : Nisan 22, 2008, 07:48:17 ÖS »

geçenlerde bin bir gece masallarını okudum çok güzel hoş bir anlatımı herkese tavsiye ederim
larayıseviyorum

TR Hastası

BAY BAY ARKADAŞLAR 2 GÜN KALDI

« Yanıtla #16 : Mayıs 09, 2008, 02:45:43 ÖS »

kitabın adı  SİS mükemmel bir kitap öyle sürükleyici ama bir o kadar da korku dolu okurken korkuyorsun bırakıyorsun ama ne olacağını da merak ediyorsun acayir bir kitap stephen kıng in kitabı
SeL!N

Tecrübeli Üye

RocK Forever Lara ! xD

« Yanıtla #17 : Mayıs 09, 2008, 03:04:22 ÖS »

kitabın adı  SİS mükemmel bir kitap öyle sürükleyici ama bir o kadar da korku dolu okurken korkuyorsun bırakıyorsun ama ne olacağını da merak ediyorsun acayir bir kitap stephen kıng in kitabı
Bencede bende okudum ben Setephen Kıng ın hastası bir insanım korku romanları gerçketen çok güzel şu ana okuduğum kitaplar;
göz,korku ağı,mahşer,gece yarısını 2 geçe,karakule,hayatı emen karanlık gerçekten bu kitaplarıda çok güzel.Korku kitapları bunlar ama tabi korkutan şeyler de var ben hiç bişeyden korkmam diyen herkeze tavsiye dediyorum.
furkan74

Moderator

Mỉ££α Ĵoνoνỉсн ƒαη

« Yanıtla #18 : Mayıs 09, 2008, 03:37:25 ÖS »

Benim bugüne kadar okuduğum en güzel kitap; Okulda Tuzak isminde bir Epsilon kitabı Kesinlikle her sayfasını büyük bir merak ve heyecanla okuduğum tek kitap Ayrıca, Vahşiler Futbol Takımı serisinden Korkusuz Venessa'yı okudum ve onu da çok sevdim Adının furtbol olmasına aldanmayın. Sadece futbol anlatmıyor. Arkadaşlıkları, sevgiyi, üzüntüyü, macerayı tek bir kitapta toplamış. Ayrıca Venessa bir kız Kızların da okumasını tavsiye ederim bu kitabı Kesinlikle harika kitaplardı Hayatımda okuduğum en harika kitaplardı bunlar Herkese tavsiyem
vampire

TR Hastası

Br€@K D@NC€

« Yanıtla #19 : Mayıs 09, 2008, 03:51:25 ÖS »

ben geçenlerde yeşil kiraz diye bir kitap okudum çok güzel bir genç kız var onun yaşam hikayesini ve yaşadığı aşkı anlatıyor başlarını okuduğum da biraz sıktı ama ortalarına geldiğinde çok güzeldi ben biraz anlatayım size bu kiraz bir apartmanda kapıcı çocuğu ve kapıcı çocuğu olmaktan nefret eder bunu hiç kimseye söylemez tabii kiraz büyüyor ve liseye gelene kadar çok çalışkan bir kız sonra lise ye geçiyor müge adında bir kız var onunla iyi arkadaş oluyor bu kızda hep erkeklerde takılıyor kirazda buna yalan söylüyor benim babam memur diye sonra bu ikisi tatilde hep görüşüyorlar kiraz hep annesine yalan söylüyor biz mügenin akrabalarının oraya gidiyoruz diye bir kerede havuza gidiyorlar müge tabi erkeklerle çok yakın olduğu için bir grup erkek çağırıyor bunlar kaynaşıyorlar kiraz ise özgür diye bir çocuğa aşık oluyor gene buna yalan söylüyor sonra bunlar çıkıyorlar kirazın yalanı ortaya düşüyor ve yakalanıyor sonra sonu çok kötü anlatmayacağım yani kız ölmüyor onu söyleyim
larayıseviyorum

TR Hastası

BAY BAY ARKADAŞLAR 2 GÜN KALDI

« Yanıtla #20 : Mayıs 09, 2008, 04:44:46 ÖS »

vampir(e) ((avatardan ve imzadan dolayı)
anlatır mısın ne olursunnnnnn!!!!!!!!!
bu arada KRALİÇEYİ KURTARMAK adlı yeni bir romana başladım mükemmel ötesi mutlata okuyun herşekilde mükemmel
« Son Düzenleme: Mayıs 15, 2008, 11:40:10 ÖÖ Gönderen: larayıseviyorum » Logged
LARA_-_CROFT

Yeni Üye
*

Lara is a LEGEND.

« Yanıtla #21 : Haziran 30, 2008, 11:07:28 ÖÖ »

benim bu güne kadar okuduğum en güzel 3 kitap   

1. Güç Muskası Lara Croft-Tomb Raider
2. Doğu Ekspiresinde Cinayet
3.Sigrid Kayıp Dünyalar (Büyük Yılan)
**tomb raider**

Çalışkan Üye
**

LaRa bİr eFsAnE BeNiM İçİn kAlBiMdE!

« Yanıtla #22 : Temmuz 01, 2008, 08:07:27 ÖS »

harry potter ı çok seviyorum...çok maceralı bencee....okumanızı tavsiye ederiim....bi de şu kitap varr;

martı kitabı çok hoşuma gittii...yazarını hatırlamıyorum amma internete yazarsanız çıkar...
lara croft38

Yeni Üye
*

« Yanıtla #23 : Temmuz 13, 2008, 04:58:06 ÖS »

o kadar kitap okudum en çok sevdiğim SEFİLLER oldu harika kitap sizede tavsiye ederim arkadaşlar......
PENTAGRAM

Çalışkan Üye
**

Dark Is The Sunlight

« Yanıtla #24 : Temmuz 15, 2008, 01:53:57 ÖÖ »

ben tarih kitapları okurum ve en beğendiğim günümüzün dede korkutu diye anılan M.NECATİ SEPETÇİOĞLU nun romanları.
kilit, kapı,üçler yediler kırklar, bu atlı geçite gider.... böyle bi roman serisi var ve SELÇUKLU dan OSMANLI ya kadar önemli TÜRK hükümdarlarını anlatan bi seri okumanızı tavsiye ederim
angel sparrow

Gold Üye

the pırates life for me***

« Yanıtla #25 : Ağustos 02, 2008, 11:15:26 ÖÖ »

ben en çok gerilim ve macera kitaplarını severim mesela narnia günlükleri çok hoşuma gider ayrıca jack sparrow   serisinide seviyorum ama sadece 2 kitabı türkçeleştirildi
Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Tomb Raider Club
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM