ben dayanamadım açtım
burada tüm hikayelerinizi paylaşa bilirsiniz laramız ile kurtisi evlendirip yeni yeni hikayeler yazabilirsiniz
mesela benim hikayem((devamı gelecek))
işte benim buradaki hikayem
http://www.tombraiderclub.org/forum/tomb-raider-angel-of-darkness/lara-ve-kurtis-evlenseydi-neler-olurdu-t718.30.html ben bunu benim kiyle birleştirdim arkadaşımdan izinliyim
evlenselerdi lara maceraya atılamazdı bence çünkü o kadar evlenmiş kurtis izin vermezdi
evlendiklerinden lara ve kurtis arasında geçen bir diyalog((ben uydurdum))
lara:
--kurtis!!
- efendim lara
- ben mısıra gideceğim
- (kesin ve net bir şekilde) Hayır
- nedenmiş o
- sen otur yemek pişir yumurta kırmayı bilmiyorsun daha
- nasıl yani işimi bırakayım mı yani
- tabi sen merak etme ben çalışırım
- hayır!!!!!!!!!
lara hayır der ve o sinirle odasından pistollerini alır ve kurtise ateş eder kurtisi zip falan hastaneye götürürler lara yaptığına pişmandır ama bir az sonra acı haberi alır kurtis ölmüştür lara hasteneden kaçar ve yeni bir macera başlar lara bu kezde cinayetten şuçlanır hem polislerden kaçar ve bir yandanda amanda yı bulmalıdır çünkü kurtisi geri canlandırmak istemektedir bunu yapabilecek tek şey ise amanda da bulunur lara amanda'yı bulur amanda dan ilacı ister amanda vermeyince gizlice alır amanda ilacı bulamyınca sinirlenir ve laranın yanına gider lara amanda ya iksiri geri verir ama bu sefer tam amanda arkasını dünüp giderken lara pistolle amandayı vurur amanda ölür elindeki iksiri alır ve kurtis iyileşir sonra mutlu mutlu giderken lara yine amanda nın cinayetinden şuçlanır bu sefer ilacı bulmak için yine yola çıkar ama bu sefer ilaç natladadır ama natlada artık yaşlanmıştır bu nedenle ilacı kolayca alır amanda da iyileşir sonra amanda ve lara yine dost olur....
lara ben çok acıktım eve gelip yemek yapsana
bir süre sonra natla bizim türklerin bulduğu gençlik iksirini içer ve gençleşir sonra laradan öc almak için amanda yı tekrar lara ya düşman yapar zip bu arada lara ile evlenir ancak hala lara ya rehberlik etmektedir. ve bir gün lara maceraya atılır ken zip ile aralarında şu konuşma geçer
-lara ben çok acıktım eve gelip yemek yapsana
-olmaz
-niye
-çünkü amandayla savaşıyorum
-peki o zaman bir saat sonra gelirsin
-o da olmaz
-o nye
-o zamanda natla ile savaşıcam
konuşma sürerken lara:
-neyse sen bana talimatları ver
-peki karıcım
-eve yumurta alınacak
-ha benim akıllı kocam ben sana evde neler eksik mi dedim aaaaaaaaaaaaaaa amanda beni öldürüyor
-boşver lara bende amandayla evlenirim.der
sonra lara eve gelmez ve amanda ile zip evlenir bu sefer lara zip'ten intikam almak ister amanda yı kaçırır sonra zip'e
-zip
-kimsiniz
-ben lara
-lara??
-evet lara
-ne oldu seni amanda yenmemişti
- amanda ve beni yenmek biribirinden o kadar uzaklar ki
- amanda nerede
- burda benle
- ne??!!!
-ya iş te böyle yaparlar adamı zip bey gel kurtar karını şimdi
bu sırada amanda larayla konuşur
-bana ne yapacaksın
- hiç birşey ben cani biri değilim ama seninle dost olacağız
- tamam
-ama bu savaş için değil amanda biliyorsun ki zip ikimizide bıraktı
- evet
- o yüzden ondan intikam alacağız
- olur
bundan sonra dost olurlar ama bu arada kötüler lara yok diye hemen fırsat bilip kötülük yapmaya başlamışlardır
lara bunu duyar amandaya söyler ve zipi unutup bu sefer birlikte kötülerle savaşa başlarlar sonra bunlar geçerken zip çok pişmandır lara ve amanda nın eve geldiği bir zamanda onlardan özür diler ve onlara rehberlik eder sonra bunlar böyle sürerken birden natla çıkagelir ve amanda ya
-ben senin annenim .der
amanda larayı bırakmak istememektedir ve natlada onlara katılır bu üçlü carli nin değilde zipin melekleri olurlar sonra bu lara kurtisi hatırlar ve amanda da rutlantı.sonra bu ilacı bulurlar ve canlandırırlar onları ve mutlu mutlu yaşar....
((bu arada fark ettiyseniz lara amandayı natlayı rutlantı iyi yaptı)))

tabi devamı var. sizde yazın eğlenceli olabilir
((tabi nilay abla konuyu onaylarsa)))