Tomb Raider Forum
Mart 10, 2010, 03:53:56 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Tomb Raider oynarken yaşadıklarınızı anlatmak isterseniz "Tomb Raider Maceralarımız" bölümüne bekleriz... Göz kırpan

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: tomb raider oyunlarına yeni senaryo yada hikayeler  (Okunma Sayısı 1302 defa)
larayıseviyorum

Ziyaretçi
« : Nisan 08, 2008, 04:56:20 ÖS »

ben dayanamadım açtım
burada tüm hikayelerinizi paylaşa bilirsiniz laramız ile kurtisi evlendirip yeni yeni hikayeler yazabilirsiniz
mesela benim hikayem((devamı gelecek))
işte benim buradaki hikayem http://www.tombraiderclub.org/forum/tomb-raider-angel-of-darkness/lara-ve-kurtis-evlenseydi-neler-olurdu-t718.30.html

ben bunu benim kiyle birleştirdim arkadaşımdan izinliyim
evlenselerdi lara maceraya atılamazdı bence çünkü o kadar evlenmiş kurtis izin vermezdi
evlendiklerinden lara ve kurtis arasında geçen bir diyalog((ben uydurdum))
lara:
--kurtis!!
- efendim lara
- ben mısıra gideceğim
- (kesin ve net bir şekilde) Hayır
- nedenmiş o
- sen otur yemek pişir yumurta kırmayı bilmiyorsun daha
- nasıl yani işimi bırakayım mı yani
- tabi sen merak etme ben çalışırım
- hayır!!!!!!!!!
lara hayır der ve o sinirle odasından pistollerini alır ve kurtise ateş eder kurtisi zip falan hastaneye götürürler lara yaptığına pişmandır ama bir az sonra acı haberi alır kurtis ölmüştür lara hasteneden kaçar ve yeni bir macera başlar lara bu kezde cinayetten şuçlanır hem polislerden kaçar ve bir yandanda amanda yı bulmalıdır çünkü kurtisi geri canlandırmak istemektedir bunu yapabilecek tek şey ise amanda da bulunur lara amanda'yı bulur amanda dan ilacı ister amanda vermeyince gizlice alır amanda ilacı bulamyınca sinirlenir ve laranın yanına gider lara amanda ya iksiri geri verir ama bu sefer tam amanda arkasını dünüp giderken lara pistolle amandayı vurur amanda ölür elindeki iksiri alır ve kurtis iyileşir sonra mutlu mutlu giderken lara yine amanda nın cinayetinden şuçlanır bu sefer ilacı bulmak için yine yola çıkar ama bu sefer ilaç natladadır ama natlada artık yaşlanmıştır bu nedenle ilacı kolayca alır amanda da iyileşir sonra amanda ve lara yine dost olur....
lara ben çok acıktım eve gelip yemek yapsana

bir süre sonra natla bizim türklerin bulduğu gençlik iksirini içer ve gençleşir sonra laradan öc almak için amanda yı tekrar lara ya düşman yapar zip bu arada lara ile evlenir ancak hala lara ya rehberlik etmektedir. ve bir gün lara maceraya atılır ken zip ile aralarında şu konuşma geçer
-lara ben çok acıktım eve gelip yemek yapsana
-olmaz
-niye
-çünkü amandayla savaşıyorum
-peki o zaman bir saat sonra gelirsin
-o da olmaz
-o nye
-o zamanda natla ile savaşıcam
konuşma sürerken lara:
-neyse sen bana talimatları ver
-peki karıcım
-eve yumurta alınacak
-ha benim akıllı kocam ben sana evde neler eksik mi dedim aaaaaaaaaaaaaaa amanda beni öldürüyor
-boşver lara bende amandayla evlenirim.der
sonra lara eve gelmez ve amanda ile zip evlenir bu sefer lara zip'ten intikam almak ister amanda yı kaçırır sonra zip'e
-zip
-kimsiniz
-ben lara
-lara??
-evet lara
-ne oldu seni amanda yenmemişti
- amanda ve beni yenmek biribirinden o kadar uzaklar ki
- amanda nerede
- burda benle
- ne??!!!
-ya  iş te böyle yaparlar adamı zip bey gel kurtar karını şimdi
bu sırada amanda larayla konuşur
-bana ne yapacaksın
- hiç birşey ben cani biri değilim ama seninle dost olacağız
- tamam
-ama bu savaş için değil amanda biliyorsun ki zip ikimizide bıraktı
- evet
- o yüzden ondan intikam alacağız
- olur
bundan sonra dost olurlar ama bu arada kötüler lara yok diye hemen fırsat bilip kötülük yapmaya başlamışlardır
lara bunu duyar amandaya söyler ve zipi unutup bu sefer birlikte kötülerle savaşa başlarlar sonra bunlar geçerken zip çok pişmandır lara ve amanda nın eve geldiği bir zamanda onlardan özür diler ve onlara rehberlik eder sonra bunlar böyle sürerken birden natla çıkagelir ve amanda ya
-ben senin annenim .der
amanda larayı bırakmak istememektedir ve natlada onlara katılır bu üçlü carli nin değilde zipin melekleri olurlar sonra bu lara kurtisi hatırlar ve amanda da rutlantı.sonra bu ilacı bulurlar ve canlandırırlar onları ve mutlu mutlu yaşar....

((bu arada fark ettiyseniz lara amandayı natlayı rutlantı iyi yaptı)))

tabi devamı var. sizde yazın  eğlenceli olabilir
((tabi nilay abla konuyu onaylarsa)))
« Son Düzenleme: Nisan 14, 2008, 02:34:49 ÖS Gönderen: larayıseviyorum » Logged
vampire

TR Hastası

« Yanıtla #1 : Nisan 08, 2008, 10:47:08 ÖS »

bence başlık "Tomb Raider Senoryalar"olsun ki daha iyi olur

demet hikayen güzel olmuş

arkadaşlarımızdan beklerizde bende yazacam ama kurmaya çalışıyorum 

tropical_fruit

TR Hastası

!.CéZa.!

« Yanıtla #2 : Nisan 08, 2008, 11:01:15 ÖS »

Ay ne güsel şeyler uydurmuşsunuz ya..Nerden gelio aklınıza bole şeler??

vampire

TR Hastası

« Yanıtla #3 : Nisan 09, 2008, 03:26:26 ÖS »

bence devam ettir şimdilik az az yap herkez paylaşsın sonra bunları bir düzene koyarız bir kitap gibi olur adı da "Lara Croft'un Hayranları Tarafından Yazılmış Hikayeler"

lrcr

Altın Üye

BATI EJDERI GENERAL IROH

« Yanıtla #4 : Nisan 10, 2008, 09:11:18 ÖS »

larayıseviyorum harika bir hikaye olmuş kitap yapsak tutar wampirenin dediği gibi...emeğe saygı hayal gücün kalmamıştır:D +1

[I
Areine

TR Hastası

Press any key...

« Yanıtla #5 : Nisan 10, 2008, 09:13:13 ÖS »

Larayıseviyorum süpersin yaa! Benimde hayalgücüm geniştir. Ama çok güzel yazmışsın tebrikler!

Lara Croft is not only a game character.
Ben yazdım, nası' olmuş??
AdventureR

Süper Üye

Spect Stars

« Yanıtla #6 : Nisan 10, 2008, 11:47:23 ÖS »

Bende bir hikaye yaptım. Lara ve Kurtis evlenmiştir, Croft Manor da klasik ve rutin bir yaşam sürdürmektedirler..
Yeni evliler ve balayı için yer konuşurlar:

Lara: Kurtiscim, biliyorsun ki yeni evliyiz. Her evli çift gibi bizde balayına gitsek mi?
Kurtis:Eğer masraflarını göz önünde bulundurmazsak, evet, neden olmasın? Sakinve sessiz bir yerde rahat bir balayı ikimiz için de iyi olur.
Lara:Ne, sakin mi! Ben sakin yer falan istemem. Balayını Mısır'da yapalım.Haftasonları da Piramitleri gezeriz, kısa soluklu bir macerayaatılırız! Ne güzel olur, dimi...
Kurtis: Seni Mısır'a falangötürmem! Horus yine seni öldürmek isteyebilir. Az kalsın ölüyordunMısır'da!! Asla oraya gitmeyeceğiz. Ben Paris ya da Venedik'e giderizdiye düşündüm.
Lara: Ben oraları çoo...ok gezdim. Farklı bir yer seçelim.
Kurtis: Sende birşey beğenmiyorsun! Yeter, balayına malayına gitmiyoruz! Konu kapandı.
(Lara bu konuşmalar ardından susar ve balayı meselesi biter
)

Devamı gelecek..........

Devamını yazıyorum;

Sıkıcı bir haftasonu ve tüm Croft Manor sakinleri bahçede piknik yapıyorlar
(Lara, Kurtis, Winston, Alister, Zip). Bu bölümde piknik esnasında diyaloglarına şahit olacağız

Lara: Winston! (seslenme) köfteler ne zaman olacak çok acıktık.
Winston: Bayan Croft, az kaldı pişiyor. Pirzolaları da mangala atıyim, biter.
Zip: Ne güzel bir gün! Hadi yemekten sonra hep beraber ortada sıçan oynayalım!
Alister: Güzel fikir! Gençliğimden beri oynamamıştım.
Kurtis: Evet oynayalım, Winston sende bize katılırmısın?
Winston: Olur
, bu yaşta nasıl da becereceksem artık
Lara: Oynarsın, ne var ki halinde?
Winston: İyi o zaman Gülümseme

Takımlar kurulur ve herkez oynuna kendini kaptırır.

Bu sırada Winston mutfaktaki dolaptan içecek birşeyler getirmeye gider ve mutfakta Amanda ve adamları Winston'u buzdolabına kapatır. Eve nasıl girdikleri bilinmiyor ama Amanda öcünü almamış gibi duruyor.
Saatlar geçer ve herkes tedirgin olur. Herkes silahlarını alır ve evi köşe bucak ararlar. Lara, adamları arka bahçeden kaçarken görür ve kimseye haber vermeden onları takip eder. Lara için yeni bir macera başlamış olur.

Devamı yakında..

Areine

TR Hastası

Press any key...

« Yanıtla #7 : Nisan 11, 2008, 07:01:40 ÖÖ »

benimkiler güzel değil galiba...
Yoo, çok güzel!
Croft_Raider de müthiş yazmış. Hele "ortada sıçan" varya...

vampire

TR Hastası

« Yanıtla #8 : Nisan 11, 2008, 01:52:32 ÖS »

croft_raider çok süper olmuş ve devamını getirelen arkadaşlara çok süper hayalgücünüz var keşke bunu eidosa versekte tomb raider bir sonraki oyunlarını biz kursak

AdventureR

Süper Üye

Spect Stars

« Yanıtla #9 : Nisan 11, 2008, 06:06:32 ÖS »

3. bölümle devam ediyoruz Gülümseme

Lara, adamları ve Amanda'yı Croft Manor'un yakınlarındaki kiliseye girerken görür ve gizlice kiliseye doğru yol almaya başlar. Bu sırada Kurtis, mutfaktan Winston'un seslenişini duyar. Dolabı açar ve Winston'u kurtarır. Bu sefer de Lara'dan haber alamazlar. Zip, tüm güvenliği devreye sokar.

Kurtis: Seni kim dolaba kapattı, Winston ?!!
Winston: Amanda ve adamları. Bayan Croft'ta muhtemelen adamları aramaya gitmiştir. Ya başına birşey gelirse!
Kurtis: Korkma birşey olmaz, önemli olan sen iyimisin?
Winston: Ben iyiyim.

Lara, bu sırada kilisedeki konuşmaları dinliyordur..

Amanda: Herkes duysun, burası artık yeni karargahımız. Zaten terkedilmiş kilise, kimse bizi bulamaz. Hem Lara'nın evine daha yakın oluruz!

Devamı gelecek...

Furkan

Doppelganger Mod.
Moderator
Süper Üye
*

No probLem...

« Yanıtla #10 : Nisan 11, 2008, 11:03:18 ÖS »

Bu da benim yazdığım hikaye

Lara ve Kurtis evlenseydi güzel olabilirdi aslında Lara bundan sonraki maceralarına Kurtis'le devam ederdi Tabii çocuklardan maceraya sıra gelirse Lara'nın anne olduğunu hayal edemiyorum Aslında evlenseler böyle diskolara falan giderler geceleri Jepan bölümündeki gibi Lara alkolden kendinden geçmiş bir vaziyette "Come on Kurtis, come here." falan diyecek Çok komik ve eğlenceli olurdu. Aslında evet, yani evlendikten sonra yine maceraları olabilirdi Mesela, Amanda, Lara'yı kaçırtacak. Tabii, Lara onları haklayacak ama bakalım oradan çıkabilecek mi? Sonra, Kurtis'le bir şekilde iletişim kuracak ve Kurtis, Lara'yı bulma çabalarına düşecek. Oyunda bazen yine Kurtis olacağız. Amanda'nın adamlarıyla savaşıp, Lara'ya bir adım daha yakın olacağız. Sonra yine Lara olacağız. Lara, gizli yerden çıkışı buluyor ve motorla şehirde süper bir kovalamaca başlıyor Adamlar bir yandan, polisler bir yandan peşimizden geliyor! Sonraki bölümlerde de, Tomb Raider: The Angel Of Darkness'daki gibi birilerini arardık. Mesela, Lara, Amanda'nın gizli yerlerini keşfediyor. Ve birilerinden yardım almaya çalışıyor. Daha sonra, olaylardan haberleri olan Zip ve Alister'da Lara'ya destek için yola koyuluyorlar. Lara, Amanda'nın en gizli yerini buluyor. Sonra, Zip'le haberleşiyor ve Zip, Lara'nın yerini keşfediyor. Lara, orada, kendisi için özel olarak hazırlanmış bir tuzağa yakalanıyor! Tıpkı Bolivia bölümündeki ilk yönlendirme sahnesi gibi. Oklarla yönlerdirdiğimiz. Ama, kapanan kapı farklı. Lara, Zip'le haberleşiyor ama Zip'in orada olduğundan habersiz. Lara, sessizce içeri giriyor ve yer yıkılmaya başlıyor! Tavandan, yerlerden ve yan duvarlardan dikenli mekanizmalar geliyor! Tam o sırada, Zip, Lara'yı görüyor. "Lara!" diye bağırıyor. Ve kapı pat diye kapanırken Zip, koşarak kapanan kapıyı tutmayı başarıyor! Ve Lara hemen Zip'in yardımıyla oradan çıkıyor Sonra, Lara, sevincinden Zip'i öpüyor. Ve tam o sırada bunu Kurtis görüyor! Ve yanlış anlıyor falan Sonra maceraları devam ediyor
Bu arada bu hikaye güzel oldu galiba değil mi?

SeL!N

Pac-Man
Moderator
Süper Üye
*

Core Desing Lara'sı.. ♥♥♥ :)

« Yanıtla #11 : Nisan 11, 2008, 11:20:45 ÖS »

Hepinizin yazdığı hikayelere bayıldım çok güzel olmuş her birinin çinde okuma zevki var elinize sağlık bu hikayelerden tomb raider oyunlarınna yeni senaryo yada hikayeler kitabı olur valla herkez yazsın bence bende yazınca yollayacağım....     

Turqche'ye HAYIR !
NympHadorA

Doppelganger Admin Core Design Fan
Yönetici
Süper Üye
*

Core Lara: "Crystal bring me back!!!"

« Yanıtla #12 : Nisan 11, 2008, 11:27:28 ÖS »

furkan bence senaryon tüm oyunlardan alınmış... tek farkı kurts ile laranın evlenmiş olması... Kahkaha ayrıca furkan sana katılıyorum, onlar evlense bile hiç bir şeklde maceraları falan bitmez... Gülümseme

Areine

TR Hastası

Press any key...

« Yanıtla #13 : Nisan 12, 2008, 08:21:02 ÖÖ »

Hmm.. devam edeyim..

Lara, bir pazar sabahı neşeyle kalkar. Ama ayağa kalkınca tam karşısında ölmüş Winston'u görür. Şok olur. Kim yaptı bunu derken pencereden gelen sesleri duyar ve oraya yönelir..Bir de ne görsün! Amanda ile Natla, Winston hakkında konuşuyorlar ve ellerinde silahlar ve bıçaklar var. Öcünü almak ister. Hemen mavimsi yeşil body'sini, ve kahverengi şortunu giyer; pistollerini ve çantasını alır, bahçeye çıkar. Bahçede sadece Natla ve Amanda vardır. İkisine sorar:
-Winston... Sizle bir ilgisi var mı acaba?!
-Neden olsun ki, biz sadece konuşuyoruz...
-Ne hakkında?
-Winsto... Ay pardon Winstleria!
-O kim oluyor?
-Iııı... Şey, te- teyzemin kızı!
-Ama senin kimsen yoktu, Amanda!
 İşte Lara onları köşeye sıkıştırır. Ve pistolle ikisini de vurur. Oradan uzaklaşır.Fakat Amanda kurtulur.
Lara'nın peşinden gider...

Devamı sonra!

AdventureR

Süper Üye

Spect Stars

« Yanıtla #14 : Nisan 13, 2008, 12:23:07 ÖS »

4. bölüm:

Lara bu konuşmalar ardından doğruca Croft Manor'a gider ve olanları anlatır;

Lara: Amanda ve adamları, az ilerdeki kiliseyi kendi karargahları olarak kullanıyorlar! Amaçları bize yakın olup zarar vermekmiş!
Kurtis: Evet, bu da sürekli tehlike altında olduğumuzun göstergesidir.
Zip: Güvenliği devreye soktum. Yerlerini de tespit ettiğimize göre küçük çaplı bir operasyonla işlerini bitiririz. Ama bu demek değilki tehlike altında değiliz. Her türlü önlemi almalıyız.
Alister: Bende kilise hakkında bilgiler topladım. Yazılanlara göre kilise çok tekin olmamakla birlikte, içerisinde mistik güçleri barındıran bir yermiş. Amanda eğer bu güçleri kendi lehine kullanırsa bize çok kötü zararlar gelebilir, ancak aleyhine kullanırsa kendi açısından çok kötü olabilir.
Lara: Yani Amanda hala içindeki canavarı canlandırabilecek güçte ve mistik güçler yardımıyla daha da güçlenebilir! Eğer mistik güçlerle uyuşmazsa Amanda'ya zarar gelebilir, Alister'ın anlatmak istediği bu.

Konuşmalar devam ederken Amanda ve adamları stratejileri hakkında konuşmaktadırlar;

Amanda: Her an tetikte olmalıyız! Lara bize her an zarar verebilir. Dutcher, karargahın güvenliğini sana teslim ediyorum. Diğer adamları topla ve güvenliği oluşturun. Edward ve ben, yan odada teknik araştırmalar yapacağız!
Dutcher: Tamam Bayan Evert. Tüm güvenliği sağlayacağım.
Amanda: Hadi Edward. Bizde araştırmalara başlayalım.

5. bölümü getireceğim ama beğendiyseniz
Diğer arkadaşların hikayeleri de çook güzel olmuş.

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Ekim 08, 2009, 02:18:12 ÖS