Tomb Raider Forum
Temmuz 04, 2009, 06:19:18 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Tomb Raider oynarken yaşadıklarınızı anlatmak isterseniz "Tomb Raider Maceralarımız" bölümüne bekleriz... Göz kırpan

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: 1 [2]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: tomb raider oyunlarına yeni senaryo yada hikayeler  (Okunma Sayısı 1286 defa)
Furkan

Doppelganger Mod.
Moderator
Süper Üye
*

No probLem...

« Yanıtla #15 : Nisan 14, 2008, 12:30:21 ÖÖ »

Vay be! Süper hikayeler yazmışsın Croft_Raider Gerçekten çok hoşuma gitti Bayıldım resmen Daha ne diyeyim

vampire

TR Hastası

« Yanıtla #16 : Nisan 14, 2008, 04:25:10 ÖS »

benim fikrim şöyle herkez çok güzel yazıyor ben şahsen hepsine bayıldım bir konu açıp biraz taklit gibi olacak ama fan art gibi bir yarışma düzenleyebiliriz ama tabii admin ve moderatörlerde yardım edecek ki öyle mesela lara tr 6 ile kurtisle karşılaşmasında biz oradan başlayacağız sonra onunla ilgili hikayeler yazacağız tabi siz ne düşünüyorsunuz bu fikrime?

SeL!N

Pac-Man
Moderator
Süper Üye
*

Core Desing Lara'sı.. ♥♥♥ :)

« Yanıtla #17 : Nisan 15, 2008, 05:02:59 ÖS »

Bu da benim hikayem umarım beğenirsiniz 
Yıllar sonra artık Lara yaşlanmış ve arkeolog hayatından yaşlandığı için kopmaktadır.Lara  62 yaşında artık bir nine olmuştur. Alister,Zip ve Lara croft manorda oturmuş eski anılarını canlandırıyorlar ve çaylarını yudumluyolardır. 

Lara:Ahhh ahh!!!Ne güzel günlerdi onlar her gün başka bi ülkedeydim daldan dala atlardım. Şimdi ise yaşlandığım için bu sandalyede mahkum kaldım potansiyelim düştü artık insanlar beni o eski lara olarak görmüyor!!!
-Alister:Eskiden dünyada en çok bilen ve çook ünlü bir adamıydım şimdi ise karım ve çocuklarıma bakmaktan başka bir iş bulamıyorum.Nerde o eski günler...

-Zip:Eskiden bütün kızlar peşimdeydi keşke eskiden biriyle evlenseydim şimdi en azından ailemle ilgilenirdim ilgilene ilgilene güvenlikle ilgileniyorum eskiden en popüler insanlardandım.
Bu arada Alister'ın kızı Carrie laranın yanına gelir ve Lara dan ona eskiden nasıl bir insan olduğunu ve neler yaptığını anlatmasını ister Lara da başlar anlatmaya

-Lara:Carrie eskiden çok ünlü bir arkeologdum nerdeyse her şey benden sorulurdu ilk kadın arkeologuydum.Nerdeyse dünyanın her yerini gezdim çoğu zamanda insanlığa hizmet ettimde denilebilir……………………diyerek kendi hayatını ona anlatmaya başlar ve geleceğin Lara sı bu anlatılanlardan sonra yavaş yavaş belli olur ve tabiki Lara nın onu yetiştirmesiyle başlar...     
((Unutmayalım Laradan sonra da onun gibi birden fazla lara gibi karakterler olacaktır))... 
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2008, 05:13:09 ÖS Gönderen: l@ra_croft » Logged

Turqche'ye HAYIR !
Furkan

Doppelganger Mod.
Moderator
Süper Üye
*

No probLem...

« Yanıtla #18 : Nisan 15, 2008, 05:16:56 ÖS »

Çok güzel olmuş. Emeğine sağlık valla Çok beğendim

AdventureR

Süper Üye

Spect Stars

« Yanıtla #19 : Nisan 17, 2008, 06:38:21 ÖS »

Süper olmuş kuzen tebrikleerrrrrr

lrcr

Altın Üye

BATI EJDERI GENERAL IROH

« Yanıtla #20 : Nisan 24, 2008, 10:23:12 ÖÖ »

Çok güzel olmuş tşk...Göz kırpan

[I
NatLara

Moderator
TR Hastası
*

Hey sweetie, miss me?

« Yanıtla #21 : Nisan 24, 2008, 05:05:03 ÖS »

-natlara:evet...evet başlıyalım istiyorsan hee!!!!!!

Bu ne demek oluyor?!

-Burning in my brain, I can feel the pain!-

Çizgi Roman Ajandam:
Batman Hush: #2
Ultimate Spider-Man:#106
Ultimates:#6
Egeee

Altın Üye

« Yanıtla #22 : Nisan 24, 2008, 07:36:43 ÖS »

Hikayelerinizi okumaya üşeniyorumBir ara uzun bir zamanım olunca okurum

Emre açıklasa daha iyi olurdu ama Emre'nin nicki bir bakıma kelime oyunu.Natla'nın son hecesi ve Lara'nın ilk hecesi aynı olunca,bunları birleştirip hoş bir nick yapmış kendine.Yani sizin bahsettiğiniz Natla oluyor,NatLara diye biri yok

Sayfa: 1 [2]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.9 | SMF © 2006, Simple Machines LLC
Seo4Smf v0.2 © Webmaster's Talks
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Haziran 16, 2009, 02:51:41 ÖÖ