|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #30 : Nisan 14, 2008, 03:49:52 ÖS » |
|
olabilir aslında o zaman yeni bir konu açarız öyle yaparız ben mesajımı siliyorum o zaman önce bir onay gelsin başlatırız
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #32 : Nisan 15, 2008, 04:05:09 ÖS » |
|
ben carrie yi yeni olarak istemiyorum yaşlanma larammmm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #35 : Nisan 24, 2008, 08:58:53 ÖÖ » |
|
öyle fazla yazdım ki artık aklıma bi,r şey gelmiyor   ama normal bir şey neredeyse roman yazacağım ama söz yakında gelecek
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lrcr
|
 |
« Yanıtla #36 : Nisan 24, 2008, 09:23:12 ÖÖ » |
|
Çok güzel olmuş tşk... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #37 : Nisan 24, 2008, 10:40:20 ÖÖ » |
|
devamı artık hepsi yeniden iyi olmuştur ama bu sefer von croy'un naleti bir tek laraya bulaşmadığı için onlardan nalet alınıp tüm nalet lara nın üstüne gelmiş tir artık lara kötü biridir ama bir yandan da çok güçlü olduğu içinde iyi tarafını az da olsa korumayı başarmıştır bakalım rutlant amanda kurtis natla zip winston amelia croft alister larayı eski haline getirmeyi başarıp von'u set'in etkisiden kurtarabileceklermi?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NatLara
|
 |
« Yanıtla #38 : Nisan 24, 2008, 04:05:03 ÖS » |
|
-natlara:evet...evet başlıyalım istiyorsan hee!!!!!!
Bu ne demek oluyor?!  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #39 : Nisan 24, 2008, 04:11:03 ÖS » |
|
ben yazmadım onu sadece demetten alıntı yaptım zaten orada da yazıyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Egeee
|
 |
« Yanıtla #40 : Nisan 24, 2008, 06:36:43 ÖS » |
|
Hikayelerinizi okumaya üşeniyorum  Bir ara uzun bir zamanım olunca okurum Emre açıklasa daha iyi olurdu ama Emre'nin nicki bir bakıma kelime oyunu.Natla'nın son hecesi ve Lara'nın ilk hecesi aynı olunca,bunları birleştirip hoş bir nick yapmış kendine.Yani sizin bahsettiğiniz Natla oluyor,NatLara diye biri yok 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #41 : Mayıs 13, 2008, 12:25:02 ÖS » |
|
vallla ben nasıl yazdığıma şaşırıyorum hiç böyle uzun yazmamıştım kendii yazımı ben bile okumaya üşeniyorum ama bence hepsini okumalısın hepsi çok güzel senaryolar
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #42 : Mayıs 15, 2008, 01:17:03 ÖS » |
|
ve işte yeni senaryom ((değil aslında eskinin devamı bu)) nasıl olduysa larada kurtulur ve herşey iyiolur bir şey dışında çünkü lara bir şey yapar ve bu herşeyin geri sarılmasına yol açar taaaaaa lara ve amanda dövüşlerkene kadar uzar yani legendin sonuna yani annesini bulamadığı yere amanda rutlant natlayla hala düşman olduğu yere kurtis hala ölüdür ve evlenmeleride yalandır lara kendini bir anda amandaya silahla vurup burnunu kırdığı yerde bulur zip seslenir "lara?" lara şaşkındır "zip neler oluyor" bunlarda ne böyle der ve croft manora döner annesini aramaya başlar alister zip ve winston laranın aklını kaçırdığını düşünmektedirler çünkü zamanı yalnışlıkla geri sardığını bilen tek kişidir ondan başka bunu kimse bilememektedir laraya underworlda gitmesi söylenir "avalonda anneni aramaya DEVAM ETMEYECEKMİSİN LARA" lara"NEEE??'?!!?!!ben annemi buldum "ama malesef zamanı ileri almanın bir yolu bulunmamak tadır(((bu arada ben neden underworld ün geciktiğini buldum bu arada lar zamanı ilerletmeye çalışıyor çünkü     ))))))) ve artık underworld zamanı gelmiştir..... "ARKASI GELECEKKKK...............""""
|
|
|
|
|
|
|
|
|
meryemim
Yeni Üye
|