Tomb Raider Forum
Duyurular: Forum Kuralları (Lütfen Okuyunuz)

*
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun. Ağustos 28, 2008, 12:26:12 ÖS

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Sayfa: 1 2 [3] 4   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: tomb raider oyunlarına yeni senaryo yada hikayeler  (Okunma Sayısı 1105 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
larayıseviyorum

TR Hastası

BAY BAY ARKADAŞLAR 2 GÜN KALDI

« Yanıtla #30 : Nisan 14, 2008, 03:49:52 ÖS »

olabilir aslında o zaman yeni bir konu açarız öyle yaparız ben mesajımı siliyorum o zaman önce bir onay gelsin başlatırız
SeL!N

Tecrübeli Üye

RocK Forever Lara ! xD

« Yanıtla #31 : Nisan 15, 2008, 04:02:59 ÖS »

Bu da benim hikayem umarım beğenirsiniz 
Yıllar sonra artık Lara yaşlanmış ve arkeolog hayatından yaşlandığı için kopmaktadır.Lara  62 yaşında artık bir nine olmuştur. Alister,Zip ve Lara croft manorda oturmuş eski anılarını canlandırıyorlar ve çaylarını yudumluyolardır. 

Lara:Ahhh ahh!!!Ne güzel günlerdi onlar her gün başka bi ülkedeydim daldan dala atlardım. Şimdi ise yaşlandığım için bu sandalyede mahkum kaldım potansiyelim düştü artık insanlar beni o eski lara olarak görmüyor!!!
-Alister:Eskiden dünyada en çok bilen ve çook ünlü bir adamıydım şimdi ise karım ve çocuklarıma bakmaktan başka bir iş bulamıyorum.Nerde o eski günler...

-Zip:Eskiden bütün kızlar peşimdeydi keşke eskiden biriyle evlenseydim şimdi en azından ailemle ilgilenirdim ilgilene ilgilene güvenlikle ilgileniyorum eskiden en popüler insanlardandım.
Bu arada Alister'ın kızı Carrie laranın yanına gelir ve Lara dan ona eskiden nasıl bir insan olduğunu ve neler yaptığını anlatmasını ister Lara da başlar anlatmaya

-Lara:Carrie eskiden çok ünlü bir arkeologdum nerdeyse her şey benden sorulurdu ilk kadın arkeologuydum.Nerdeyse dünyanın her yerini gezdim çoğu zamanda insanlığa hizmet ettimde denilebilir……………………diyerek kendi hayatını ona anlatmaya başlar ve geleceğin Lara sı bu anlatılanlardan sonra yavaş yavaş belli olur ve tabiki Lara nın onu yetiştirmesiyle başlar...     
((Unutmayalım Laradan sonra da onun gibi birden fazla lara gibi karakterler olacaktır))... 
« Son Düzenleme: Nisan 15, 2008, 04:13:09 ÖS Gönderen: l@ra_croft » Logged
larayıseviyorum

TR Hastası

« Yanıtla #32 : Nisan 15, 2008, 04:05:09 ÖS »

ben carrie yi yeni olarak istemiyorum yaşlanma larammmm
furkan74

Moderator

Mỉ££α Ĵoνoνỉсн ƒαη

« Yanıtla #33 : Nisan 15, 2008, 04:16:56 ÖS »

Çok güzel olmuş. Emeğine sağlık valla Çok beğendim
AdventureR

Tecrübeli Üye

Croft Raider

« Yanıtla #34 : Nisan 17, 2008, 05:38:21 ÖS »

Süper olmuş kuzen tebrikleerrrrrr
larayıseviyorum

TR Hastası

« Yanıtla #35 : Nisan 24, 2008, 08:58:53 ÖÖ »

öyle fazla yazdım ki artık aklıma bi,r şey gelmiyor ama normal bir şey neredeyse roman yazacağım
                        ama söz yakında gelecek
lrcr

TR Hastası

BATI EJDERI GENERAL IROH

« Yanıtla #36 : Nisan 24, 2008, 09:23:12 ÖÖ »

Çok güzel olmuş tşk...Göz kırpan
larayıseviyorum

TR Hastası

« Yanıtla #37 : Nisan 24, 2008, 10:40:20 ÖÖ »

devamı
artık hepsi yeniden iyi olmuştur ama bu sefer von croy'un naleti bir tek laraya bulaşmadığı için onlardan nalet alınıp tüm nalet lara nın üstüne gelmiş tir artık lara kötü biridir ama bir yandan da çok güçlü olduğu içinde iyi tarafını az da olsa korumayı başarmıştır bakalım rutlant amanda kurtis natla zip winston amelia croft alister larayı eski haline getirmeyi başarıp von'u set'in etkisiden kurtarabileceklermi?
NatLara

Moderator

Why So Serious?

« Yanıtla #38 : Nisan 24, 2008, 04:05:03 ÖS »

-natlara:evet...evet başlıyalım istiyorsan hee!!!!!!

Bu ne demek oluyor?!
larayıseviyorum

TR Hastası

« Yanıtla #39 : Nisan 24, 2008, 04:11:03 ÖS »

ben yazmadım onu sadece demetten alıntı yaptım zaten orada da yazıyor
Egeee

Tecrübeli Üye

« Yanıtla #40 : Nisan 24, 2008, 06:36:43 ÖS »

Hikayelerinizi okumaya üşeniyorumBir ara uzun bir zamanım olunca okurum

Emre açıklasa daha iyi olurdu ama Emre'nin nicki bir bakıma kelime oyunu.Natla'nın son hecesi ve Lara'nın ilk hecesi aynı olunca,bunları birleştirip hoş bir nick yapmış kendine.Yani sizin bahsettiğiniz Natla oluyor,NatLara diye biri yok
larayıseviyorum

TR Hastası

« Yanıtla #41 : Mayıs 13, 2008, 12:25:02 ÖS »

vallla ben nasıl yazdığıma şaşırıyorum hiç böyle uzun yazmamıştım kendii yazımı ben bile okumaya üşeniyorum ama bence hepsini okumalısın hepsi çok güzel senaryolar
larayıseviyorum

TR Hastası

« Yanıtla #42 : Mayıs 15, 2008, 01:17:03 ÖS »

ve işte yeni senaryom ((değil aslında eskinin devamı bu))
nasıl olduysa larada kurtulur ve herşey iyiolur bir şey dışında çünkü lara bir şey yapar ve bu herşeyin geri sarılmasına yol açar taaaaaa lara ve amanda dövüşlerkene kadar uzar yani legendin sonuna yani annesini bulamadığı yere amanda rutlant natlayla hala düşman olduğu yere kurtis hala ölüdür ve evlenmeleride yalandır lara kendini bir anda amandaya silahla vurup burnunu kırdığı yerde bulur zip seslenir "lara?" lara şaşkındır "zip neler oluyor" bunlarda ne böyle der ve croft manora döner annesini aramaya başlar alister zip ve winston laranın aklını kaçırdığını düşünmektedirler çünkü zamanı yalnışlıkla geri sardığını bilen tek kişidir ondan başka bunu kimse bilememektedir laraya underworlda gitmesi söylenir "avalonda anneni aramaya DEVAM ETMEYECEKMİSİN LARA" lara"NEEE??'?!!?!!ben annemi buldum "ama malesef zamanı ileri almanın bir yolu bulunmamak tadır(((bu arada ben neden underworld ün geciktiğini buldum bu arada lar zamanı ilerletmeye çalışıyor çünkü  )))))))
ve artık underworld zamanı gelmiştir.....
"ARKASI GELECEKKKK...............""""
meryemim

Yeni Üye
*

« Yanıtla #43 : Mayıs 16, 2008, 09:06:36 ÖS »

Bn de internette TR ile ilgili araştırma yapıyordum..Ne yapsam bu site çıkıyodu...(daha doğrusu işime yarayanların hepsi bu sitedeydi)daha snra çk hoşuma gitti ve üye oldm    nasıl olduysa larada kurtulur ve herşey iyiolur bir şey dışında çünkü lara bir şey yapar ve bu herşeyin geri sarılmasına yol açar taaaaaa lara ve amanda dövüşlerkene kadar uzar yani legendin sonuna yani annesini bulamadığı yere amanda rutlant natlayla hala düşman olduğu yere kurtis hala ölüdür ve evlenmeleride yalandır lara kendini bir anda amandaya silahla vurup burnunu kırdığı yerde bulur zip seslenir "lara?" lara şaşkındır "zip neler oluyor" underworld ün geciktiğini buldum bu arada lar zamanı ilerletmeye çalışıyor çünkü )))))))

larayıseviyorum

TR Hastası

« Yanıtla #44 : Mayıs 17, 2008, 09:56:00 ÖÖ »

Bn de internette TR ile ilgili araştırma yapıyordum..Ne yapsam bu site çıkıyodu...(daha doğrusu işime yarayanların hepsi bu sitedeydi)daha snra çk hoşuma gitti ve üye oldm    nasıl olduysa larada kurtulur ve herşey iyiolur bir şey dışında çünkü lara bir şey yapar ve bu herşeyin geri sarılmasına yol açar taaaaaa lara ve amanda dövüşlerkene kadar uzar yani legendin sonuna yani annesini bulamadığı yere amanda rutlant natlayla hala düşman olduğu yere kurtis hala ölüdür ve evlenmeleride yalandır lara kendini bir anda amandaya silahla vurup burnunu kırdığı yerde bulur zip seslenir "lara?" lara şaşkındır "zip neler oluyor" underworld ün geciktiğini buldum bu arada lar zamanı ilerletmeye çalışıyor çünkü )))))))

ya bunu ben yazdım ya ne yapıyorsun sen virüs müsün nesin yaaa
Sayfa: 1 2 [3] 4   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.4 | SMF © 2006, Simple Machines LLC

Tomb Raider Club
XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli! Dilber MC Theme by HarzeM