Avatar sevenler buraya gelsin cunku harika bi test buldum.(ozellikle sana diyorum anni

)
Hangi Elemetsinizhttp://gayet.ekolay.net/testCenter.ovt?testId=18000000000063596#chosenTest:1
Ama malesef uyelik istiyor neyse ben ATES ciktim gucluve tutkulu bir elemetmisim
Demek ki bu yuden Iroh amca yi cok seviyomusum
Nerde bir Avatar lafı geçse akla ben geliyorum,neden acaba??

Neyse grubuma geçeyim...(Ateş çıkmasını umuyordum ama toprak çıktı.

)
TOPRAK
En belirgin özelliğiniz gerçekçi olmanız. Mantığınız ve 5 duyunuzla algıladığınız şeyler sizin için çok önemli.
Sahip olamadıklarınızla değil sahip olduklarınızla ilgileniyor, elinizdekinin kıymetini her zaman biliyorsunuz. Risk almayı çok fazla sevmiyoesunuz.
Çok güçlü ve dayanıklısınız, yüksek bir özgüveniniz var. İstediklerinizi elde etmenin en garantili yolu olarak sabrı görüyorsunuz.
Bildiğiniz ve alışık olduğunuz zevkleriniz için harcama yapmaktan kaçınmıyorsunuz. Değişim ve yenilik konuları size göre değil.
Hava grubu mensupları düşüncelerinizi bulandırmakta ustadır. Ama hava grubunun yaratıcı ve pratik çözümleri size fazlasıyla yardımcı olabilir.
Ateş grubundakiler sizin özenle yarattıklarınızı yokettiği için ondan çekinmenize neden olabilir. Ancak paylaşımlarınız iki grubun da yararına olacaktır.
Su grubundakiler sizi katılaşmaktan korur. İyi bir seçim olacaktır. Nilay,Yiğit...
Gördüğünüz gibi benim için iyi bir seçim olacaksınız...