Tomb Raider Forum
Ocak 07, 2009, 11:16:25 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Profil Yorumlama Özelliği Eklenmiştir.
http://www.tombraiderclup.org/forum/index.php?topic=2981.0

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Hangi elementsiniz  (Okunma Sayısı 92 defa)
lrcr

TR Hastası

BATI EJDERI GENERAL IROH

« : Ağustos 15, 2008, 04:10:56 ÖS »

Avatar sevenler buraya gelsin cunku harika bi test buldum.(ozellikle sana diyorum anni )

Hangi Elemetsinizhttp://gayet.ekolay.net/testCenter.ovt?testId=18000000000063596#chosenTest:1

Ama malesef uyelik istiyor neyse ben ATES ciktim gucluve tutkulu bir elemetmisim

Demek ki bu yuden Iroh amca yi cok seviyomusum
NympHadorA

ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God

« Yanıtla #1 : Ağustos 15, 2008, 05:25:07 ÖS »

SU

Duygusalsınız ve sezgileriniz çok güçlü…
İnsanların sizin için ne düşündüğünü ya da neye ihtiyacı olduğunuanlamakta oldukça başarılısınız. Bu sebeple çok iyi bir arkadaş olarakbiliniyorsunuz.
Empati yeteneğiniz fazlasıyla gelişmiş. Dışdünyaya bu kadar duyarlıyken kendinize ilgi göstermeyi ihmal ediyor,başkalarının ihtiyaç ve dertlerine deva olurken kendi sorunlarınızıbaşkalarına pek yansıtmıyor ve kendi içinizde de çözemiyorsunuz..
 Kolay kolay hedef belirlemiyor ama belirlediğiniz hedeften sizi hiçbir şeyin döndürmesine izin vermiyorsunuz.
Toprak grubu mensuplarını tercih etmeniz yararınıza olur çünkü toprak şeklinizi korumanız için gereklidir, size en azından destek olacaktır.
Hava grubuylaysaçelişkili bir ilişki sürersiniz. Ne onunla ne onsuz olabilirsiniz. Havabazen sizi buza çevirir bazen de en sıcak iklimleri yaşatabilir.
Ateşten kaçsanız da, onun sizi inciteceğini düşünseniz de duygu dünyasından dışarı çıkmanıza en fazla yardımı dokunan gruptur.
AdventureR

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Croft Raider

« Yanıtla #2 : Ağustos 15, 2008, 06:07:40 ÖS »

Bana da su çıktı
angel sparrow

Altın Üye

the pırates life for me***

« Yanıtla #3 : Ağustos 16, 2008, 09:00:22 ÖS »

aynen bana da
AnnaMaria

Moderator
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer;and I need the hammer,to kill a god!

« Yanıtla #4 : Eylül 19, 2008, 04:46:18 ÖS »

Avatar sevenler buraya gelsin cunku harika bi test buldum.(ozellikle sana diyorum anni )

Hangi Elemetsinizhttp://gayet.ekolay.net/testCenter.ovt?testId=18000000000063596#chosenTest:1

Ama malesef uyelik istiyor neyse ben ATES ciktim gucluve tutkulu bir elemetmisim

Demek ki bu yuden Iroh amca yi cok seviyomusum

Nerde bir Avatar lafı geçse akla ben geliyorum,neden acaba??Neyse grubuma geçeyim...(Ateş çıkmasını umuyordum ama toprak çıktı.)

TOPRAK

En belirgin özelliğiniz gerçekçi olmanız. Mantığınız ve 5 duyunuzla algıladığınız şeyler sizin için çok önemli.
Sahip olamadıklarınızla değil sahip olduklarınızla ilgileniyor, elinizdekinin kıymetini her zaman biliyorsunuz. Risk almayı çok fazla sevmiyoesunuz.
Çok güçlü ve dayanıklısınız, yüksek bir özgüveniniz var. İstediklerinizi elde etmenin en garantili yolu olarak sabrı görüyorsunuz.
Bildiğiniz ve alışık olduğunuz zevkleriniz için harcama yapmaktan kaçınmıyorsunuz. Değişim ve yenilik konuları size göre değil.
Hava grubu mensupları düşüncelerinizi bulandırmakta ustadır. Ama hava grubunun yaratıcı ve pratik çözümleri size fazlasıyla yardımcı olabilir.
Ateş grubundakiler sizin özenle yarattıklarınızı yokettiği için ondan çekinmenize neden olabilir. Ancak paylaşımlarınız iki grubun da yararına olacaktır.
Su grubundakiler sizi katılaşmaktan korur. İyi bir seçim olacaktır.

Nilay,Yiğit...Gördüğünüz gibi benim için iyi bir seçim olacaksınız...
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Bugün 09:01:37 ÖÖ