Tomb Raider Forum
Ocak 10, 2009, 02:30:45 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Profil Yorumlama Özelliği Eklenmiştir.
http://www.tombraiderclup.org/forum/index.php?topic=2981.0

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Lütfen Dikkatli Olalım  (Okunma Sayısı 237 defa)
NympHadorA

ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God

« : Şubat 15, 2008, 12:55:52 ÖS »

Üye sayımız arttıkça forumdaki kirlliğin arttığını umarım herkes fark etmiştir... daha önceden uyardığım insanlar da oldu bu konuda ve hala devam edilen bir kirlilik var. Bu kirliliği önlemek herkesin elinde...(Kim olduğunu hemen tahmin edebilirsiniz...)

- Herkes konu açmadan önce sitede genel bir arama yapsa ve  doğru konuyu doğru başlıkta açsa,
- Paylaşımlara "Teşekkür ederim." "Saol" deyip es geçmese ve yorumunu da katsa,
- Mesaj sayısını artırma kaygısına girmese,
- Gerekli paylaşımlarda bulunsa,

ve bunun gibi durumlara dikkat etse oldukça basit bir şekilde durumumuz hallolacak... gelin ve görün ki birkaç göze batan kişi hem bizleri, hem de diğer üyeleri çok rahatsız ediyor... Ben artık şikayet almak istemiyorum bu konuda, rahatsız olan arkadaşlar tabi ki şikayetlerde bulunabilir ancak o insanlar şikayet edilcek hiç bişey yapmasalar kimse de şikayet etmek zorunda kalmaz...

Bu duruma başta yönetici ve moderatörler, sonra da bu duruma sebep olan üyeler lüfen dikkat etisinler... eğer hala bu durum devam edilirse bu foruma farklı şekilde çözümler getirilmesi önerilir... gereksiz mesajlar kolayca silinebilir ve defalarca uyarılmış üyelerin banlanmaya kadar gidilebilecek cezalara gidilebilir... artık bunu genel bir uyarı -ve son- sayıyorum bazı durumlarda gereksiz mesajların uyarısız silindiğin görünce şaşırmayın... bu konu hakkında görüşleriniz için ö.m atabilirsinz...

En son demek istediğim bu duruma diğer yönetici ve moderatörlerin de dikkat etmesi gerektiği... burada bunun için didinen tek kişi olarak görünmek istemiyorum... ayrıca yönetim kadrosu da daha çok birbirleriyle iletişim içinde olmalı kopuk bir şekilde bu forumu yönetemeyiz. zaten kadro artık şekillenmiş sayılır...

İyi forumlar...
« Son Düzenleme: Şubat 15, 2008, 01:01:05 ÖS Gönderen: NympHadorA » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Ocak 08, 2009, 01:09:45 ÖS