|
NatLara
|
 |
« : Nisan 23, 2008, 07:52:13 ÖS » |
|
Şu aralar Marvel çizgi romanlarıyla kafayı bozmuş durumdayım. Çok büyük bie Black Cat ve Spider-Man hayranıyımdır. Birkaç çizimim var. Sırayla göndereyim. Ayrıca bir kaç Black Cat çalışması da yapmayı düşünüyorum.  Yorumlar...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 17, 2008, 12:30:17 ÖÖ Gönderen: NatLara »
|
|
|
|
|
|
|
|
Areine
|
 |
« Yanıtla #2 : Nisan 25, 2008, 10:32:31 ÖS » |
|
Evet bacaklar... Daha çok çalış. Ama yine de çoook güzel yapmışsın...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lrcr
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2008, 09:28:36 ÖÖ » |
|
Çok güzel olmuş bende spider man i ve black cat i çok severim bende ikisininde oyuncağıvar amam kara kedi kayboldu
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NatLara
|
 |
« Yanıtla #4 : Nisan 27, 2008, 11:34:34 ÖÖ » |
|
Pardon, bacakların tam olarak nerelerinde sorun var? Onu söylerseniz, çizmi düzeltip, güncelleyeceğim. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdventureR
|
 |
« Yanıtla #6 : Nisan 30, 2008, 10:09:06 ÖS » |
|
Güzel olmuş tbrk. Bu Ultimate Spiderman sanırım ve çok benzemiş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NatLara
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 01, 2008, 06:04:13 ÖS » |
|
Güzel olmuş tbrk. Bu Ultimate Spiderman sanırım ve çok benzemiş.
Kesinlikle!  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NatLara
|
 |
« Yanıtla #11 : Mayıs 09, 2008, 04:31:10 ÖS » |
|
arkadaşlar aslında çok resim birikti de, ben tek tek yollıyayım, yollayacağım kalsın elimde, sonra zaman bulamayıp çizemezsem kupkuru kalmasın forum. Bu aralarınden beğendiğim bir resim. Bu arada Iron Man çalışmam da var onu da yakın zamanda atacağım.  Black Cat çalışması yapamadım ama en yakın zamanda yapmayı düşünüyorum. (Aslında birikmiş çok çizim var. Bir ara hepsini tarayacağım. Sırayla da gönderirim.) Beğenmeniz dileğiyle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NatLara
|
 |
« Yanıtla #13 : Mayıs 09, 2008, 04:49:02 ÖS » |
|
Çok teşekkürler. Katılıyorum resme baktıkça dizde az sorun gibi. Ama küçük ayrıntılıar, resmin büyük ayrıntılarıdır. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NatLara
|
 |
« Yanıtla #14 : Mayıs 17, 2008, 12:18:06 ÖÖ » |
|
Selam arkadaşlar, yeni çizimlerle karşınızdayım. Bir dosya hazırladım, inanın o kadar resim birikti ki... Sormayın gitsin... Neyse... İşte BLACK CAT! Açıkçası, bu resmi yardım alarak (bakarak) yaptım.  Ama sadece anatomisini, geliştirmesini kendim yaptım. Bu da Ultimate Iron Man. Iron Man çizmek çok zordu, o ayrı bir konu ama Black Cat! Yorumları alayım...
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 22, 2008, 05:57:56 ÖS Gönderen: NatLara »
|
|
|
|
|
|