|
NatLara
|
 |
« : Şubat 09, 2008, 10:43:38 ÖS » |
|
Areine arkadaşım adına Fan Art galerisini açıyorum. Arkadaşımın adına Yorumum Şöyle: Ben resimlerini -gerçekten- çok beğendim. Bunu yürekten söylüyorum. Neden diye sorarsanız şöyle; Areine'de resmi güzel yapma korkusu yok. Çizebildiğinizi çiziyor. Hiç kaygısı yok. (Ben hep kaygılanırım mesela. Kasarım kendimi.) O yüzden çok beğendim çizimlerini. Ve bu hiç kaygısı olmama durumu çok mühim bir şey. Çizimin her şeyidir. Areine özellikle yüz hatlarını çok güzel ayarlıyor. Mimikleri çok güzel. Ama şu vücut orantısını da kursa üstüne yok. Ve çizimlerini gerçeğe değil kafasına göre benzetiyor. (Hayalgücü derler ya bkz: 2. resim) 3. resimde bacaklarda takıldım ama dediğim gibi süper olmuş. Son resimde ise biraz şaşırdım. Sanki bakarak yapmışsın.   Önemli değil daha çok çizerek her şeyin üstesinden gelirsin. Ama geçekten tebrikler sana! Devamını beklerim... Forumun "NatLara"sı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeL!N
|
 |
« Yanıtla #1 : Şubat 09, 2008, 11:17:09 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmİRhaN
Tecrübeli Üye
TR Hastası

Why Should I Care
|
 |
« Yanıtla #2 : Şubat 11, 2008, 11:47:07 ÖÖ » |
|
bence çok güzel olmuşlar özellikle tr4 çizimi çok benzemiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fedai
|
 |
« Yanıtla #3 : Şubat 12, 2008, 02:24:29 ÖS » |
|
Tebrikler sondaki harika olmuş bence.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Areine
|
 |
« Yanıtla #4 : Şubat 13, 2008, 09:59:13 ÖS » |
|
Beğenmenize sevindim. NatLara:"Son resimde ise biraz şaşırdım. Sanki bakarak yapmışsın." Evet. O resmi Anniversary'nin kapak resminden bakmıştım 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vampire
|
 |
« Yanıtla #5 : Şubat 14, 2008, 12:27:19 ÖS » |
|
çok güsel olmuş tebrikler sondaki resim güsel olmuş
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NympHadorA
ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God
|
 |
« Yanıtla #6 : Şubat 14, 2008, 12:41:21 ÖS » |
|
çok güzel olmuşlar ben en çok sondakini beğendim...eğer iyi çizenler arasında lara croft un çizgi romanını yapmak isteyen biri olsa çok iyi olur bence... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NatLara
|
 |
« Yanıtla #7 : Şubat 14, 2008, 05:40:15 ÖS » |
|
çok güzel olmuşlar ben en çok sondakini beğendim...eğer iyi çizenler arasında lara croft un çizgi romanını yapmak isteyen biri olsa çok iyi olur bence... Ben yapıyorum. Bayağı da ilerletmiştim çizgi romanı. Buraya koysam mı ki?! 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NympHadorA
ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God
|
 |
« Yanıtla #8 : Şubat 14, 2008, 06:09:24 ÖS » |
|
çok güzel olmuşlar ben en çok sondakini beğendim...eğer iyi çizenler arasında lara croft un çizgi romanını yapmak isteyen biri olsa çok iyi olur bence... Ben yapıyorum. Bayağı da ilerletmiştim çizgi romanı. Buraya koysam mı ki?! bence yeni bir başlık açıp koyabilirsin... şöyle bol aksiyonlu, iyi hikayeli bir kurgu okumak iyi gelir bize... çizdikçe aynı başlık altında yollamaya devam edersin, biz de sana minnettar kalırız... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|