|
|
|
vampire
|
 |
« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2008, 08:08:42 ÖS » |
|
paintten yaptığın için çok güzel olmuş kağıtta da yapsaydın o da güzel olurdu silahı çok güzel olmuş sadece vücut orantısıyla saçı kötü olmuş ve kopya çekmeden yapman çok güzel
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeL!N
|
 |
« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2008, 10:21:14 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
EmİRhaN
Tecrübeli Üye
TR Hastası

Why Should I Care
|
 |
« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2008, 09:34:46 ÖS » |
|
bak bu resmin paintte yaptığından çok daha güzel olmuş iyi yapıyorsun ama her ayrıntısını çok önemsemen lazım bence kendini geliştirmelisin ammaaa şimdi sana soruyorum bana kendi yaratıcılığını göster diyosun ama sende bunu sadece 1. resimde gördüm   yanlışanlama ama gerçekten bunu daha çok beğendim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lrcr
|
 |
« Yanıtla #7 : Mayıs 21, 2008, 10:46:08 ÖS » |
|
çok güzel olmuş bak bu resmin paintte yaptığından çok daha güzel olmuş iyi yapıyorsun ama her ayrıntısını çok önemsemen lazım bence kendini geliştirmelisin ammaaa şimdi sana soruyorum bana kendi yaratıcılığını göster diyosun ama sende bunu sadece 1. resimde gördüm   yanlışanlama ama gerçekten bunu daha çok beğendim katılıyorum yaa siz şu resimlerin altındaki yazıları nasıl yapıyorsunuz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeL!N
|
 |
« Yanıtla #8 : Mayıs 22, 2008, 01:53:22 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Melekperüsü
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2008, 04:31:42 ÖS » |
|
Çok süper bu resimler canım Croft_raider ya bidaha yapsana sen çok güzel yapıyorsun böylelerini
|
|
|
|
|
|
|
|
|
NympHadorA
ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God
|
 |
« Yanıtla #14 : Haziran 01, 2008, 05:10:36 ÖS » |
|
çok güzeller... kurtisle olan nişan yüzüğü biraz ürkünçmüş ama ...  ama laraya da o yüzük yakışırdı zaten... bence hepsi güzel ondan ayırt edebileceğim bi resm yok... payaşım için sağol... 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|