Tomb Raider Forum
Ocak 10, 2009, 02:32:41 ÖÖ *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Profil Yorumlama Özelliği Eklenmiştir.
http://www.tombraiderclup.org/forum/index.php?topic=2981.0

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Anket
Soru: Nasıl buldunuz?
Mükemmel
Çok Güzel
Güzel
Orta
Kötü
Çok Kötü

Sayfa: [1] 2   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fan Art - Croft Raider  (Okunma Sayısı 525 defa)
AdventureR

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Croft Raider

« : Nisan 26, 2008, 08:06:13 ÖS »

Henüz 1 tane yaptım ama ilerde yapacağım Gülümseme Resmi paintten yaptım ve tamamiyle kendim yaptım , kopya çekmedim

vampire

TR Hastası

Br€@K D@NC€

« Yanıtla #1 : Nisan 26, 2008, 08:08:42 ÖS »

paintten yaptığın için çok güzel olmuş kağıtta da yapsaydın o da güzel olurdu silahı çok güzel olmuş sadece vücut orantısıyla saçı kötü olmuş ve kopya çekmeden yapman çok güzel
Furkan

Moderator
TR Hastası

Continuation of legend is going to come November 2008!!!

« Yanıtla #2 : Nisan 26, 2008, 09:12:39 ÖS »

Bence de güzel olmuş Tebrikler Özellikle Lara'nın silahı tutuşuna bayıldım Yani, gerçekçi olmuş
SeL!N

Moderator
Süper Üye

Aydan ve Furkan'a çok teşekkürler. :)

« Yanıtla #3 : Nisan 26, 2008, 10:21:14 ÖS »

Bence de güzel olmuş Tebrikler Özellikle Lara'nın silahı tutuşuna bayıldım Yani, gerçekçi olmuş
Katılıyorum tebrikler kuzen ama sen bence kağıt üzerine çizim yap çok güzel çizdiğini biliyorum paylaşım için teşekkürler...     
AdventureR

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Croft Raider

« Yanıtla #4 : Mayıs 21, 2008, 09:28:02 ÖS »

Yoğun istek üzerine (kuzenin isteği üzerine ) kağıda çizdim. Bu arada belirtiyim, bir TR resminden yararlandım, ancak sürekli bakarak çizmedim, aklımda tutmaya çalıştım ve bu ortaya çıktı.

Yorumlarınızı esirgemeyin
Umarım beğenirsiniz..
EmİRhaN

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Why Should I Care

« Yanıtla #5 : Mayıs 21, 2008, 09:34:46 ÖS »

bak bu resmin paintte yaptığından çok daha güzel olmuş iyi yapıyorsun ama her ayrıntısını çok önemsemen lazım bence kendini geliştirmelisin ammaaa şimdi sana soruyorum bana kendi yaratıcılığını göster diyosun ama sende bunu sadece  1. resimde gördüm yanlışanlama ama gerçekten bunu daha çok beğendim
AdventureR

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Croft Raider

« Yanıtla #6 : Mayıs 21, 2008, 09:37:30 ÖS »

bak bu resmin paintte yaptığından çok daha güzel olmuş iyi yapıyorsun ama her ayrıntısını çok önemsemen lazım bence kendini geliştirmelisin ammaaa şimdi sana soruyorum bana kendi yaratıcılığını göster diyosun ama sende bunu sadece  1. resimde gördüm yanlışanlama ama gerçekten bunu daha çok beğendim

Yorumun için çok teşekkür ederim ama ben mesajımda söledim, TR resminden yararlandım diye. Kendi yaratıcılığımla kağıda çizeceğim resimleri Haziranda yollayacağım. Hele şu sınavı bi atlatsam
lrcr

TR Hastası

BATI EJDERI GENERAL IROH

« Yanıtla #7 : Mayıs 21, 2008, 10:46:08 ÖS »

çok güzel olmuş

katılıyorum

yaa siz şu resimlerin altındaki yazıları nasıl yapıyorsunuz
SeL!N

Moderator
Süper Üye

Aydan ve Furkan'a çok teşekkürler. :)

« Yanıtla #8 : Mayıs 22, 2008, 01:53:22 ÖS »

Ooooo benim kuzen çalışmaktan vakit bulmuşta resim yollamış.Şöyle bir baktım resime yüz biraz bozuyor ama diğer heryer gayet güzel görünüyor sınavı atlatalım beraber çizip çizip yollarız....Tebrikler başarılarının devamını diliyorum....Kuzen bu arada çok fazla çalışma bildiklerinide unutursun
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #9 : Mayıs 22, 2008, 05:22:24 ÖS »

Son resim hakkındaki yorumlarımı söyleyeyim. Fena olmalış. Çizgilerinde çok kötü değil ama çizgi çalışması yapmalısın bana kalırsa. Çizgilerini geliştir derim. Özellikle bakmadan çizeceksen. Diğer bir zayıf olduğun konu ise anatomi. Resminde birkaç tane anatomik bozukluklar var. Ve de anatomi çalışman gerek bol bol. Ben bile bayağıdır çalışıyorum vasat derecede anatomi çizimlerim. Başka bie şey daha var. Resmin çok sade olmuş bana kalırsa gölgelendirme yap, görsel güzellik kazandırır resmine.
AdventureR

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Croft Raider

« Yanıtla #10 : Mayıs 22, 2008, 07:30:14 ÖS »

Yorumlarınız için teşekkürler. Kuzen bu arada çalışmayıp unutmaktansa çalışıp unutmak daha iyidir Sonra çalışmadın mı kızıolar
Yalnız ben fazla bakarak çizmedim, önemli yerlerine baktım. Onun dışında zaten bu resimi biliyordum ve canlandırarak çizdim. Şu sınavımı bi atlatayım kuzenle birlkte süper resimler çizip yollayacağız. Az kaldı zaten
AdventureR

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Croft Raider

« Yanıtla #11 : Haziran 01, 2008, 11:04:42 ÖÖ »

Diyalogları artık bu başlık altında toplayacağım. Sizler de kendi yaptıklarınızı kendi fan artlarınıza koyacaksınız.

Yorumlar gelsin Kahkaha
« Son Düzenleme: Haziran 01, 2008, 11:06:23 ÖÖ Gönderen: Croft_Raider » Logged
Wind

TR Hastası

GO

« Yanıtla #12 : Haziran 01, 2008, 12:13:11 ÖS »

Ben yorum yazmıştım, tekrar yazayım... Çok güzeller... Ve ben de kendi Fan Art'ıma böyle komik

diyalogaları koyacağım...

NOT: Haberin olsun diye söyledim canım...
Melekperüsü

Yeni Üye
*

« Yanıtla #13 : Haziran 01, 2008, 04:31:42 ÖS »

Çok süper bu resimler canım Croft_raider ya bidaha yapsana sen çok güzel yapıyorsun böylelerini  
NympHadorA

ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God

« Yanıtla #14 : Haziran 01, 2008, 05:10:36 ÖS »

çok güzeller... kurtisle olan nişan yüzüğü biraz ürkünçmüş ama ... Gülümseme ama laraya da o yüzük yakışırdı zaten... bence hepsi güzel ondan ayırt edebileceğim bi resm yok... payaşım için sağol...
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Ocak 04, 2009, 01:20:05 ÖS