Tomb Raider Forum
Ocak 09, 2009, 11:55:04 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Forum Kuralları (Lütfen Okuyunuz)

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Fan Art Savaşları (Başvurular buradan!)  (Okunma Sayısı 815 defa)
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« : Mart 06, 2008, 05:37:09 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. Aklıma bir anda süper bir fikir geldi. Burada hünerlerini sergilemek isteyen arkadaşlar "yarışacaklar". Her ay böyle bir yarışma yapmayı planlıyorum. (Tabi admin aybeğimiz de onaylarsa) Her ay 2 süper çizimi burada yarıştıracağız ve siz değerli üyelerimiz en iyi olanı oylayacaksınız. Yarışma hakkında daha detaylı bilgi ve başvurular için bana ÖM atın. Ben, ilk başvuru zamanı bittiğinde buraya yazacağım. O zaman da bu başvuru yapan arkadaşlar, bana ÖM ile yarıştırmak istedikleri resimleri atacaklar. Ben de burada yayınlayacağım. Siz üyeler ise (dürüstçe!) hangi üyenin resminin güzel olduğunu belirtmek amacıyla, o üyenin "üye adını" yazacaksınız. Ama lütfen dürüstçe oylayın. Sonra oyları toplayarak, fazla oy alana "1 TR puanı" armağan edeceğim. Ama lütfen disiplinli bir yarışma olsun. Başvurularınızı bana ÖM ile gönderin. Foruma biraz daha atraksiyon katmak amacıyla böyle bir yarışma düzenlemek geldi içimden. Rağbet görürse sevinirim. Başvururlarınızı bekliyorum...
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #1 : Mart 06, 2008, 05:39:33 ÖS »

Başvuru gönderme tarihi başlamıştır.

Yarışma her ay yapılacak. Bu ayki yarışma sonlandığında tekrar başvuru göndere tarihi başlayacaktır.
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #2 : Mart 06, 2008, 05:43:07 ÖS »

yaptığımız resimleri buraya nasıl koyacağız

İlk yazıyı dikkatli okursan anlarsın. Gereksiz mesajlar atmayalım. Burada sadece sorularınız yer alacak ve yarışma gerçekleşecek.
NympHadorA

ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God

« Yanıtla #3 : Mart 07, 2008, 12:20:17 ÖS »

Merhaba arkadaşlar. Aklıma bir anda süper bir fikir geldi. Burada hünerlerini sergilemek isteyen arkadaşlar "yarışacaklar". Her ay böyle bir yarışma yapmayı planlıyorum. (Tabi admin aybeğimiz de onaylarsa) Her ay 2 süper çizimi burada yarıştıracağız ve siz değerli üyelerimiz en iyi olanı oylayacaksınız. Yarışma hakkında daha detaylı bilgi ve başvurular için bana ÖM atın. Ben, ilk başvuru zamanı bittiğinde buraya yazacağım. O zaman da bu başvuru yapan arkadaşlar, bana ÖM ile yarıştırmak istedikleri resimleri atacaklar. Ben de burada yayınlayacağım. Siz üyeler ise (dürüstçe!) hangi üyenin resminin güzel olduğunu belirtmek amacıyla, o üyenin "üye adını" yazacaksınız. Ama lütfen dürüstçe oylayın. Sonra oyları toplayarak, fazla oy alana "1 TR puanı" armağan edeceğim. Ama lütfen disiplinli bir yarışma olsun. Başvurularınızı bana ÖM ile gönderin. Foruma biraz daha atraksiyon katmak amacıyla böyle bir yarışma düzenlemek geldi içimden. Rağbet görürse sevinirim. Başvururlarınızı bekliyorum...

bence 1 tr puaı için kimse yarışmaz... ayrıca bence "herkesin bu konuda fikrini alabilirdin..." eminim herkes bu yarışmaya farklı şekillerde katkıda bulunabilir hatta belki de bu konuda daha parlak fikirleri de olanlar çıkabilir... fikri olan da buraya yazmalı bence...
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #4 : Mart 07, 2008, 06:31:43 ÖS »

Bence herşey puanla sonlanmıyor. Ama ben çoktan ayarladığım için arkadaşlar başvuru yapsınlar. Puan olayına gelince, onu öyle bir ödül olsun diye koydum. Ama bence zaten kimse puan için yarışmamalı. Puan fazla olunca ne oluyor ki? Ne değişiyor. Çok büyütülüyor bence bu konu.
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #5 : Mart 26, 2008, 05:44:06 ÖS »

Savaş Başlıyor...

Mavi Köşede... NatLara

Kırmızı Köşede...  Areine
Oyları, şu şekilde vereceksiniz.
  • Mesajınızın başlığına, "Fan Art Savaşları" yazın.
  • Kalın ve (kime oy verecekseniz onun olduğu köşenin rengiyle) renkli olarak "Oyum= Üye Adı" şeklinde yazılacak.
  • Resmi bir oylamadır, lağubağlice girip "gsl", "spr" yazmak yok! Çok ciddiyim. Bu konuda kimseyi uyarmak istemiyorum. Kurallara uyularak oy kullanın, yoksa eksi puan alırsınız, oyunuz sayılmaz ve mesajınız silinir.
    Bu kadar katı kuraldan () sonra oylarınızı bekliyoruz. Oylarınız adil olsun, üzülmece sıkılmaca yok. Oy verme süreniz: 5 Gün
    İyi Olan Kazansın...

« Son Düzenleme: Mart 26, 2008, 05:47:58 ÖS Gönderen: NatLara » Logged
vampire

TR Hastası

Br€@K D@NC€

« Yanıtla #6 : Mart 29, 2008, 07:54:05 ÖS »

Fan Art Savaşları

Oyum=Areine

yorumum=boyaması iyi olmuş kara kalemle çizince biraz kötü olurdu ama boyadığı için canlılık vermiş lara oturduğunda aşağısına gölge düşmesi güzel olmuş ama kafasını da biraz belirgin yapabilirdin yüzü güzel olmuş saçının önü biraz kötü olmuş kabarmış vücut orantısı iyi olmuş eldivenleri ve elleri güzel silahlarını ayrı ayrı yapabilirdin ama böyle de güzel olmuş laranın üstünden sağ tarafı biraz kötü olmuş kemikleri çıkmış gibi sadece sol eli biraz kötü olmuş sanırsam önceden bir resim daha çizmişsin biraz kötü duruyor ama sadece dikkatli bakınca
Egeee

Tecrübeli Üye
Altın Üye

« Yanıtla #7 : Mart 30, 2008, 12:04:19 ÖÖ »

ogzom

Kasıtlı olarak yapıyorsun heralde.

Fan Art Savaşları

Oyum=Areine

vampire çok açıklayıcı bir şekilde anlatmış hem de bayağı bir açıklayıcı olmuş okurken hem gülesim geldiOnun düşüncelerine katılıyorum oyumu bu yönde kullanıyorum.Üzgünüm Emre,dobrovski oldun!   
« Son Düzenleme: Mart 30, 2008, 07:22:47 ÖS Gönderen: NatLara » Logged
NympHadorA

ÇizgiRuh
Yönetici
Süper Üye

I need Thor's belt to get his hammer; and I need the hammer, to kill a God

« Yanıtla #8 : Mart 30, 2008, 01:10:15 ÖS »

Bende Lara'nın resimlerini yapıorm şimdi koysam olur mu?(bnmde 2 tane resmim vr)

sen şu oylama bitsin ondan sonra koy... Kahkaha
bi de sen yarıştırırız...
sen fant art sayfası açıp koyabilirsn... Göz kırpan
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #9 : Mart 30, 2008, 01:44:05 ÖS »

Evet, Bu ayın şampiyonuuuu...

Kırmızı Köşedeki Areine...

Başvuru Gönderme Bitmiştir!
Çünkü çoktan iki başvuru aldık ama yine de özel mesaj yollarsanız, gelecek ayın savaşçılarından olabilirsiniz.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________
Edit: Hiç de komik değil Ege...
« Son Düzenleme: Mart 30, 2008, 01:47:25 ÖS Gönderen: NatLara » Logged
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #10 : Nisan 24, 2008, 11:36:37 ÖÖ »

Gelişmeler
Her 3 ayda bir şampiyon seçilecektir. Yarışma turnuva gibi olacaktır. Bir önceki savaşta yarı finalist belirlendi, bu ayki maçta da yarı finalist belirlenecek, gelecek ay da Arenie ile bu ayın yarı finalisti savaşacak. Gelecek ayki maç "FİNAL" olacak.
Bu ayın, savaşçıları belirlendi; Annamaria ve LRCR
NatLara

Moderator
TR Hastası

Why So Serious?

« Yanıtla #11 : Nisan 25, 2008, 05:28:26 ÖS »

Savaş Başlıyor...
Mavi Köşede... LRCR!
Kırmızı Köşede... Annamaria!
Oyları, şu şekilde vereceksiniz.
  • Mesajınızın başlığına, "Fan Art Savaşları" yazın.
  • Kalın ve (kime oy verecekseniz onun olduğu köşenin rengiyle) renkli olarak "Oyum= Üye Adı" şeklinde yazılacak.
  • Resmi bir oylamadır, lağubağlice girip "gsl", "spr" yazmak yok! Çok ciddiyim. Bu konuda kimseyi uyarmak istemiyorum. Kurallara uyularak oy kullanın, yoksa eksi puan alırsınız, oyunuz sayılmaz ve mesajınız silinir.
    Bu kadar katı kuraldan () sonra oylarınızı bekliyoruz. Oylarınız adil olsun, üzülmece sıkılmaca yok. Oy verme süreniz: 5 Gün
    İyi Olan Kazansın...

SeL!N

Moderator
Süper Üye

Aydan ve Furkan'a çok teşekkürler. :)

« Yanıtla #12 : Nisan 25, 2008, 06:13:43 ÖS »

Fan Art Savaşları

Oyum:Annamaria

Yorumum:Doğru ve dürüts bir insanım Annamaria dedim çünkü gerçekten çok güzel çizmiş iki resim arasında gerçekten çok büyük fark var kimsenin hakkını yemek istemem gerçekten çok güzel Annamaria başarılarının devamını dilerim.Lrcr sen daha iyi resimler ortaya çıkarabilirisin bu da ancak daha çok çalışmanla olabilir.Herkeze İyi Forumlar..

Areine

TR Hastası

« Yanıtla #13 : Nisan 25, 2008, 09:28:40 ÖS »

Fan art Savaşları

Oyum:  Annamaria

LrCr ınki biraz şişman gözüküyor ve Laraya pek benzememiş açıkcası. Kalbini kırmak istemem ama Annamaria nınkiini daha çok beğendim...
Egeee

Tecrübeli Üye
Altın Üye

« Yanıtla #14 : Nisan 25, 2008, 10:04:47 ÖS »

Fan Art Savaşları

Oyum:Annamaria

Zaten arkadaşlar gereki yorumları yapmışlar,ben de onlara katılıyorum.
« Son Düzenleme: Nisan 27, 2008, 11:41:00 ÖÖ Gönderen: NatLara » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Ocak 04, 2009, 03:05:43 ÖÖ