|
Fedai
|
 |
« : Mart 04, 2008, 08:53:44 ÖS » |
|
10. yıl şerefine özel olarak yeniden yapılan serinin ilk oyunu Tomb Raider Anniversary Hakkındaki Görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
vampire
|
 |
« Yanıtla #2 : Mart 05, 2008, 01:57:51 ÖS » |
|
bence oyun güzeldi ilk bölümdeki video da larayı görünce biraz ısınamadım grafikler güzeldi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AdventureR
|
 |
« Yanıtla #4 : Mart 05, 2008, 03:07:22 ÖS » |
|
Eski TRci olmama rağmen bu oyunu çok sevdim, en azından Legend tan daha güzeldi. Grafik ve oyun motoru Legend a göre biraz daha düzeltilmişti (Legend daki nextgen değil, normal grafiklere göre). Mekanlar da TR1 e göre daha atmosferik ve detaylıydı. Herşeye rağmen yeniden bir macerayı hatırlamak güzeldi  ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeL!N
|
 |
« Yanıtla #5 : Mart 05, 2008, 07:15:58 ÖS » |
|
Eski TRci olmama rağmen bu oyunu çok sevdim, en azından Legend tan daha güzeldi. Grafik ve oyun motoru Legend a göre biraz daha düzeltilmişti (Legend daki nextgen değil, normal grafiklere göre). Mekanlar da TR1 e göre daha atmosferik ve detaylıydı. Herşeye rağmen yeniden bir macerayı hatırlamak güzeldi  ... Bencede anniversaryi bölümler olarak çooook güzeldi aslında oyun süperdi çok beğendim.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 04:07:31 ÖS Gönderen: l@ra_croft »
|
|
|
|
|
|
lrcr
|
 |
« Yanıtla #6 : Mart 06, 2008, 07:46:00 ÖS » |
|
Evet,haklısınız anniversary güzel bir oyun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
damla_croft17
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #7 : Mart 07, 2008, 03:39:06 ÖS » |
|
bu siteyi yapandan Allah razı olsun ya süper bi site.. benim tek sorunum bu anniversary pc'me yükledim ama 1 ay sonra açılmadı bunun için napabilirim ?Birde o atlı adamlar bölümünü geçememiştim pierre'li olan bölümü sayenizde geçtim cok tesekkürler  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Areine
|
 |
« Yanıtla #8 : Mart 07, 2008, 07:22:12 ÖS » |
|
damla_croft17, lütfen mesajını Anniversary yardım bölümüne yaz... Ve tabi ki de başta yazdıklarını tanışma bölümüne yazarsan sevinirim...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tropical_fruit
TR Hastası

The Last Airbender..
|
 |
« Yanıtla #9 : Mart 16, 2008, 04:26:00 ÖS » |
|
damla_croft17, lütfen mesajını Anniversary yardım bölümüne yaz... Ve tabi ki de başta yazdıklarını tanışma bölümüne yazarsan sevinirim...
Eft katılıorm lütfn forumu kirletmemeye ösen gösterelm  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wind
TR Hastası

GO
|
 |
« Yanıtla #11 : Mart 23, 2008, 12:25:42 ÖS » |
|
EN GÜZEL TR SERİSİ YAW SÜPPER!!!
AKSİYON, MACERA, ZOR BULMACA, KORKU NE ARARASAN VAR... MÜTHİŞ!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mystique
|
 |
« Yanıtla #12 : Mart 23, 2008, 12:31:21 ÖS » |
|
bence korkuyu biraz daha azaltmalılar çünkü hayvanlardan çok tırsıyorum mesela insan yoğunluklu olsaydı korkmadan hepsini öldürürdüm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|