Tomb Raider Forum
Ocak 09, 2009, 11:22:27 ÖS *
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
Duyurular: Toolbarımızı bu linkten indirebilirsiniz
http://tombraiderclub.ourtoolbar.com/

Ana Sayfa   Yardım Takvim Giriş Yap Kayıt  
Sayfa: [1] 2 3   Aşağı git
  Yazdır  
Gönderen Konu: Anniversary Hakkındaki Görüşleriniz  (Okunma Sayısı 1207 defa)
Fedai

Yönetici
Süper Üye

██████%99

« : Mart 04, 2008, 08:53:44 ÖS »

10. yıl şerefine özel olarak yeniden yapılan serinin ilk oyunu Tomb Raider Anniversary Hakkındaki Görüşlerinizi buraya yazabilirsiniz.
tropical_fruit

TR Hastası

The Last Airbender..

« Yanıtla #1 : Mart 05, 2008, 12:35:21 ÖS »

Kesinlikle mükemmel bir oyun grafikleri çok güzel Lara'nın yüzü biraz(cık) kötüydü ama yinede fena değildi
vampire

TR Hastası

Br€@K D@NC€

« Yanıtla #2 : Mart 05, 2008, 01:57:51 ÖS »

bence oyun güzeldi ilk bölümdeki video da larayı görünce biraz ısınamadım grafikler güzeldi.
EmİRhaN

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Why Should I Care

« Yanıtla #3 : Mart 05, 2008, 02:27:17 ÖS »

Oyun çok güzel kaç oldu bitiriyorum tekrar tekrar oynamak zorunda kalıyorum yeni oyun çıkmadığı için ama oyun mükemmel yinede klasik trleri özletiyolar
AdventureR

Tecrübeli Üye
TR Hastası

Croft Raider

« Yanıtla #4 : Mart 05, 2008, 03:07:22 ÖS »

Eski TRci olmama rağmen bu oyunu çok sevdim, en azından Legend tan daha güzeldi. Grafik ve oyun motoru Legend a göre biraz daha düzeltilmişti (Legend daki nextgen değil, normal grafiklere göre). Mekanlar da TR1 e göre daha atmosferik ve detaylıydı. Herşeye rağmen yeniden bir macerayı hatırlamak güzeldi ...
SeL!N

Moderator
Süper Üye

Aydan ve Furkan'a çok teşekkürler. :)

« Yanıtla #5 : Mart 05, 2008, 07:15:58 ÖS »

Eski TRci olmama rağmen bu oyunu çok sevdim, en azından Legend tan daha güzeldi. Grafik ve oyun motoru Legend a göre biraz daha düzeltilmişti (Legend daki nextgen değil, normal grafiklere göre). Mekanlar da TR1 e göre daha atmosferik ve detaylıydı. Herşeye rağmen yeniden bir macerayı hatırlamak güzeldi ...

Bencede anniversaryi bölümler olarak çooook güzeldi aslında oyun süperdi çok beğendim.
« Son Düzenleme: Mart 23, 2008, 04:07:31 ÖS Gönderen: l@ra_croft » Logged
lrcr

TR Hastası

BATI EJDERI GENERAL IROH

« Yanıtla #6 : Mart 06, 2008, 07:46:00 ÖS »

Evet,haklısınız anniversary güzel bir oyun
damla_croft17

Yeni Üye
*

« Yanıtla #7 : Mart 07, 2008, 03:39:06 ÖS »

bu siteyi yapandan Allah razı olsun ya süper bi site.. benim tek sorunum bu anniversary pc'me yükledim ama 1 ay sonra açılmadı bunun için napabilirim ?Birde o atlı adamlar bölümünü geçememiştim pierre'li olan bölümü sayenizde geçtim cok tesekkürler
Areine

TR Hastası

« Yanıtla #8 : Mart 07, 2008, 07:22:12 ÖS »

damla_croft17, lütfen mesajını Anniversary yardım bölümüne yaz... Ve tabi ki de başta yazdıklarını tanışma bölümüne yazarsan sevinirim...
tropical_fruit

TR Hastası

The Last Airbender..

« Yanıtla #9 : Mart 16, 2008, 04:26:00 ÖS »

damla_croft17, lütfen mesajını Anniversary yardım bölümüne yaz... Ve tabi ki de başta yazdıklarını tanışma bölümüne yazarsan sevinirim...
Eft katılıorm lütfn forumu kirletmemeye ösen gösterelm
Underworld_Lara

Yeni Üye
*

« Yanıtla #10 : Mart 22, 2008, 10:47:37 ÖS »

Ewt bu oyun çoook qüzeldi.  Lara çoooook gusel ve seksiydi bu oyunda. Silahları biras azdı dier oyunlara göre
Wind

TR Hastası

GO

« Yanıtla #11 : Mart 23, 2008, 12:25:42 ÖS »

EN GÜZEL TR SERİSİ YAW SÜPPER!!!

AKSİYON, MACERA, ZOR BULMACA, KORKU NE ARARASAN VAR... MÜTHİŞ!!!

mystique

Altın Üye

« Yanıtla #12 : Mart 23, 2008, 12:31:21 ÖS »

bence korkuyu biraz daha azaltmalılar çünkü hayvanlardan çok tırsıyorum mesela insan yoğunluklu olsaydı korkmadan hepsini öldürürdüm
SeL!N

Moderator
Süper Üye

Aydan ve Furkan'a çok teşekkürler. :)

« Yanıtla #13 : Mart 23, 2008, 12:35:59 ÖS »

bence korkuyu biraz daha azaltmalılar çünkü hayvanlardan çok tırsıyorum mesela insan yoğunluklu olsaydı korkmadan hepsini öldürürdüm

Ben oyunu 4 kez bitirdim artık o kadar bitirince insanda korku kalmıyor artık şöyle bir düşünce oluyor hayvanları öldürüken acaba öldürürken kurtu nasıl öldürsem hangi tabancayla öldürsem özel hareketleri yapıpta mı öldürsem  bazen bana mesela büyük dinazorun olduğu bölümü tekerar tekrar oynayıp onu öldürmek geliyor içimden korku kalmıyor bidaha oynamak geliyor insana.
Wind

TR Hastası

GO

« Yanıtla #14 : Mart 23, 2008, 12:41:42 ÖS »

Ben oyunu 4 kez bitirdim artık o kadar bitirince insanda korku kalmıyor artık şöyle bir düşünce oluyor hayvanları öldürüken acaba öldürürken kurtu nasıl öldürsem hangi tabancayla öldürsem özel hareketleri yapıpta mı öldürsem bazen bana mesela büyük dinazorun olduğu bölümü tekerar tekrar oynayıp onu öldürmek geliyor içimden korku kalmıyor bidaha oynamak geliyor insana.

Aynen...
Sayfa: [1] 2 3   Yukarı git
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer:  

MySQL ile Güçlendirildi PHP ile Güçlendirildi Powered by SMF 1.1.7 | SMF © 2006, Simple Machines LLC XHTML 1.0 Geçerli! CSS Geçerli!

Google ve orumceklerin son ziyareti Dün 03:58:14 ÖS