|
demet
|
 |
« Yanıtla #15 : Nisan 03, 2008, 02:19:25 ÖS » |
|
valla ben oyunu almadım ama buraya koyduğunuz videoları izlediğim dee güzel bir oyuna benziyor...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
areine
TR Hastası

Lara Croft
|
 |
« Yanıtla #16 : Nisan 03, 2008, 06:45:58 ÖS » |
|
Zaten TR1 in Legend oyun motoruyla yapılmış hali...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lara_sibel
|
 |
« Yanıtla #17 : Nisan 06, 2008, 11:40:01 ÖÖ » |
|
oyun çok güzeldi ama laranın yüzü çok bronzlaşmıştı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
doqan
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #18 : Mayıs 02, 2008, 03:15:34 ÖS » |
|
Merhaba arkadaşlar Sanctuary of Scion bölümünün başında ki bulmacayı çözmek için ne yapmaklazım ? aslında ben bulmacaların mantığını merak ediyorum çözümlerininnasıl olduğu forumlarda anlatılıyor ama neden'i anlatılımıyor yada benbulamadım. Aşağıda görüntüsü olan bölüm, açıkçası videosunu izlemeden geçemedim bubölümü ,olasılığı çok yüksek olan kombinasyonlar gerektiriyor oldukçauzun bir zaman harcadım fakat geçemedim ama tabi mantıklı biraçıklaması sanırım vardır bu bulmacanın. Eğer bu ve diğer bulmacaların mantığının nasıl çalıştığını bulan veya bilen varsa ve paylaşırsa çok iyi olurdu  [img=http://img160.imageshack.us/img160/1655/sanctuaryofscionjg7.th.jpg]PS: Linklerde aynı resim var ilk kez upload yapıyorum ve siteye resim olarak koymayı denedim
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Admin
|
 |
« Yanıtla #19 : Mayıs 02, 2008, 04:36:52 ÖS » |
|
Mantık şu duvardaki resimler sutunların üzerindeki görüntünün yansıması. Resim üzerinde iki adet resim bulunuyor. ve birbinin simetriği. Biri resmin sağındaki sutundan diğeri solundakinden gelen yansıma. Resmi incelerseniz daha iyi anlarsınız. 
|
|
|
|
« Son Düzenleme: Mayıs 02, 2008, 04:38:37 ÖS Gönderen: Admin »
|
|
|
|
|
|
|
|
larayıseviyorum
|
 |
« Yanıtla #21 : Mayıs 08, 2008, 11:31:59 ÖÖ » |
|
bence annıversary hakikaten çok güzel bir oyun ama biraz hatta bayağı bir zor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Larish
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #22 : Mayıs 08, 2008, 08:52:00 ÖS » |
|
bu oyunu daha yeni yükledim şu anda mountain caves bölümünün bi üstündeyimdaha yeni ayıyı öldürdüm başka öldürmedim ama alıştım hemen hemen aslında forumda geçen gibi hayvanlardan tırsıyorum nerde hayvan çıkçak die videoları izliom sitelerden birazcık kızdım laraya mountain caveste yani bi kar yığını üstünde şort ve kısa kollu bişey giymenin alemi ne?  tabi lara gibi birine kızmanın çok alçakta bi ölçüsü var okadar kızmadım ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
SeL!N
|
 |
« Yanıtla #23 : Mayıs 08, 2008, 09:51:50 ÖS » |
|
bu oyunu daha yeni yükledim şu anda mountain caves bölümünün bi üstündeyimdaha yeni ayıyı öldürdüm başka öldürmedim ama alıştım hemen hemen aslında forumda geçen gibi hayvanlardan tırsıyorum nerde hayvan çıkçak die videoları izliom sitelerden birazcık kızdım laraya mountain caveste yani bi kar yığını üstünde şort ve kısa kollu bişey giymenin alemi ne?  tabi lara gibi birine kızmanın çok alçakta bi ölçüsü var okadar kızmadım ben Anniversary 1. oyunun yeniden yapılması ya oyunun ruhunu bozulmasın diye Lara eskiden olduğu gibi her yerde aynı kıyafetleydi.şort ve kısa kollu bişey varya bundan dolayı.  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Larish
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #24 : Mayıs 09, 2008, 04:47:52 ÖS » |
|
annnnivversaryyyyyyyyyyyy süüppperrrrrrrrrr!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Larish
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #25 : Mayıs 11, 2008, 09:55:35 ÖS » |
|
alt kat komşumda tr1 bende tr8 benimkinin görüntü motoru daha iyi  
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomb-lover
Yeni Üye
|
 |
« Yanıtla #26 : Mayıs 14, 2008, 03:03:11 ÖS » |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean Paul and Nicole
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #27 : Haziran 04, 2008, 06:26:55 ÖS » |
|
Oynamadım ama güsele benziyor ve güzel 10 üzerinden 100
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sean Paul and Nicole
Ziyaretçi
|
 |
« Yanıtla #28 : Haziran 05, 2008, 07:50:28 ÖS » |
|
Hmm bi tek ben oynamamışım öö
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dark_angel
Çalışkan Üye

|
 |
« Yanıtla #29 : Haziran 13, 2008, 07:54:01 ÖS » |
|
Hmm bi tek ben oynamamışım öö
belli değil ki belki oynamayanlar da vardır söylemeyenler vardır ben yorumumu yapayım oyun güzeldi ama daha iyisini beklerdim croft manor biraz kötüydü labirant falan filan bir de adam olmaması çok kötü onun dışında her şey güzeldi hatırladığım kadarıyla
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|